نجفی, شهرام, طباطبایی, محمد مهدی, زابلی, خلیل, احمدی, احمد, ساکی, علی اصغر. (1396). اثر متقابل بین فرآوری دانه جو و نوع منبع نیتروژن جیره غذایی بر قابلیت هضم، متابولیسم نیتروژن و تولید پروتئین میکروبی در گوسفند مهربان. فیزیولوژی و بیوتکنولوژی آبزیان, 6(1), 39-51. doi: 10.22124/ar.2017.2189
شهرام نجفی; محمد مهدی طباطبایی; خلیل زابلی; احمد احمدی; علی اصغر ساکی. "اثر متقابل بین فرآوری دانه جو و نوع منبع نیتروژن جیره غذایی بر قابلیت هضم، متابولیسم نیتروژن و تولید پروتئین میکروبی در گوسفند مهربان". فیزیولوژی و بیوتکنولوژی آبزیان, 6, 1, 1396, 39-51. doi: 10.22124/ar.2017.2189
نجفی, شهرام, طباطبایی, محمد مهدی, زابلی, خلیل, احمدی, احمد, ساکی, علی اصغر. (1396). 'اثر متقابل بین فرآوری دانه جو و نوع منبع نیتروژن جیره غذایی بر قابلیت هضم، متابولیسم نیتروژن و تولید پروتئین میکروبی در گوسفند مهربان', فیزیولوژی و بیوتکنولوژی آبزیان, 6(1), pp. 39-51. doi: 10.22124/ar.2017.2189
نجفی, شهرام, طباطبایی, محمد مهدی, زابلی, خلیل, احمدی, احمد, ساکی, علی اصغر. اثر متقابل بین فرآوری دانه جو و نوع منبع نیتروژن جیره غذایی بر قابلیت هضم، متابولیسم نیتروژن و تولید پروتئین میکروبی در گوسفند مهربان. فیزیولوژی و بیوتکنولوژی آبزیان, 1396; 6(1): 39-51. doi: 10.22124/ar.2017.2189


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب