پازکی, علیرضا. (1395). بررسی اثر اسید هیومیک و باکتری های محرک رشد بر عملکرد و اجزای عملکرد گندم دوروم تحت شرایط تنش خشکی در منطقه شهر ری. فیزیولوژی و بیوتکنولوژی آبزیان, 6(1), 105-117.
علیرضا پازکی. "بررسی اثر اسید هیومیک و باکتری های محرک رشد بر عملکرد و اجزای عملکرد گندم دوروم تحت شرایط تنش خشکی در منطقه شهر ری". فیزیولوژی و بیوتکنولوژی آبزیان, 6, 1, 1395, 105-117.
پازکی, علیرضا. (1395). 'بررسی اثر اسید هیومیک و باکتری های محرک رشد بر عملکرد و اجزای عملکرد گندم دوروم تحت شرایط تنش خشکی در منطقه شهر ری', فیزیولوژی و بیوتکنولوژی آبزیان, 6(1), pp. 105-117.
پازکی, علیرضا. بررسی اثر اسید هیومیک و باکتری های محرک رشد بر عملکرد و اجزای عملکرد گندم دوروم تحت شرایط تنش خشکی در منطقه شهر ری. فیزیولوژی و بیوتکنولوژی آبزیان, 1395; 6(1): 105-117.


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب