کیانی, غفار, حاجی‌پور, عباس. (1395). برآورد ترکیب پذیری ارقام محلی و اصلاح شده برنج از طریق تجزیه لاین × تستر. فیزیولوژی و بیوتکنولوژی آبزیان, 6(1), 57-64.
غفار کیانی; عباس حاجی‌پور. "برآورد ترکیب پذیری ارقام محلی و اصلاح شده برنج از طریق تجزیه لاین × تستر". فیزیولوژی و بیوتکنولوژی آبزیان, 6, 1, 1395, 57-64.
کیانی, غفار, حاجی‌پور, عباس. (1395). 'برآورد ترکیب پذیری ارقام محلی و اصلاح شده برنج از طریق تجزیه لاین × تستر', فیزیولوژی و بیوتکنولوژی آبزیان, 6(1), pp. 57-64.
کیانی, غفار, حاجی‌پور, عباس. برآورد ترکیب پذیری ارقام محلی و اصلاح شده برنج از طریق تجزیه لاین × تستر. فیزیولوژی و بیوتکنولوژی آبزیان, 1395; 6(1): 57-64.


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب