حسینی, سید محمد, آملی, محسن, مدرسی, سید جلال. (1393). اثر سطوح مختلف تفاله دانه انار بر صفات عملکردی و برخی فراسنجه‌های خونی جوجه‌های گوشتی. فیزیولوژی و بیوتکنولوژی آبزیان, 3(2), 29-38.
سید محمد حسینی; محسن آملی; سید جلال مدرسی. "اثر سطوح مختلف تفاله دانه انار بر صفات عملکردی و برخی فراسنجه‌های خونی جوجه‌های گوشتی". فیزیولوژی و بیوتکنولوژی آبزیان, 3, 2, 1393, 29-38.
حسینی, سید محمد, آملی, محسن, مدرسی, سید جلال. (1393). 'اثر سطوح مختلف تفاله دانه انار بر صفات عملکردی و برخی فراسنجه‌های خونی جوجه‌های گوشتی', فیزیولوژی و بیوتکنولوژی آبزیان, 3(2), pp. 29-38.
حسینی, سید محمد, آملی, محسن, مدرسی, سید جلال. اثر سطوح مختلف تفاله دانه انار بر صفات عملکردی و برخی فراسنجه‌های خونی جوجه‌های گوشتی. فیزیولوژی و بیوتکنولوژی آبزیان, 1393; 3(2): 29-38.


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب