صفری, حسن, محیطی اصلی, مازیار, محمد پور, فاطمه. (1395). اثر پودر گیاه خرفه بر عملکرد، کیفیت و ثبات اکسیداتیو گوشت و برخی متابولیت های خونی در بره های پرواری. فیزیولوژی و بیوتکنولوژی آبزیان, 5(1), 15-26.
حسن صفری; مازیار محیطی اصلی; فاطمه محمد پور. "اثر پودر گیاه خرفه بر عملکرد، کیفیت و ثبات اکسیداتیو گوشت و برخی متابولیت های خونی در بره های پرواری". فیزیولوژی و بیوتکنولوژی آبزیان, 5, 1, 1395, 15-26.
صفری, حسن, محیطی اصلی, مازیار, محمد پور, فاطمه. (1395). 'اثر پودر گیاه خرفه بر عملکرد، کیفیت و ثبات اکسیداتیو گوشت و برخی متابولیت های خونی در بره های پرواری', فیزیولوژی و بیوتکنولوژی آبزیان, 5(1), pp. 15-26.
صفری, حسن, محیطی اصلی, مازیار, محمد پور, فاطمه. اثر پودر گیاه خرفه بر عملکرد، کیفیت و ثبات اکسیداتیو گوشت و برخی متابولیت های خونی در بره های پرواری. فیزیولوژی و بیوتکنولوژی آبزیان, 1395; 5(1): 15-26.


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب