بابایی, مهدی, چاشنی دل, یدالله, دیرنده, عیسی. (1395). اثر کبالت و فرآوری دانه جو ﺑﺮ عملکرد، قابلیت هضم مواد مغذی و فراسنجه های شکمبه ای و خونی در بره های پرواری. فیزیولوژی و بیوتکنولوژی آبزیان, 5(1), 1-13.
مهدی بابایی; یدالله چاشنی دل; عیسی دیرنده. "اثر کبالت و فرآوری دانه جو ﺑﺮ عملکرد، قابلیت هضم مواد مغذی و فراسنجه های شکمبه ای و خونی در بره های پرواری". فیزیولوژی و بیوتکنولوژی آبزیان, 5, 1, 1395, 1-13.
بابایی, مهدی, چاشنی دل, یدالله, دیرنده, عیسی. (1395). 'اثر کبالت و فرآوری دانه جو ﺑﺮ عملکرد، قابلیت هضم مواد مغذی و فراسنجه های شکمبه ای و خونی در بره های پرواری', فیزیولوژی و بیوتکنولوژی آبزیان, 5(1), pp. 1-13.
بابایی, مهدی, چاشنی دل, یدالله, دیرنده, عیسی. اثر کبالت و فرآوری دانه جو ﺑﺮ عملکرد، قابلیت هضم مواد مغذی و فراسنجه های شکمبه ای و خونی در بره های پرواری. فیزیولوژی و بیوتکنولوژی آبزیان, 1395; 5(1): 1-13.


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب