پورعالی, شهریار, حاتم زاده, عبدالله, احتشامی, سید محمدرضا. (1394). بررسی همزیستی میکوریزائی و باکتری‌های محرک رشد بر ویژگی‌های کمی و کیفی آلوئه‌ورا. فیزیولوژی و بیوتکنولوژی آبزیان, 2(2), 61-70.
شهریار پورعالی; عبدالله حاتم زاده; سید محمدرضا احتشامی. "بررسی همزیستی میکوریزائی و باکتری‌های محرک رشد بر ویژگی‌های کمی و کیفی آلوئه‌ورا". فیزیولوژی و بیوتکنولوژی آبزیان, 2, 2, 1394, 61-70.
پورعالی, شهریار, حاتم زاده, عبدالله, احتشامی, سید محمدرضا. (1394). 'بررسی همزیستی میکوریزائی و باکتری‌های محرک رشد بر ویژگی‌های کمی و کیفی آلوئه‌ورا', فیزیولوژی و بیوتکنولوژی آبزیان, 2(2), pp. 61-70.
پورعالی, شهریار, حاتم زاده, عبدالله, احتشامی, سید محمدرضا. بررسی همزیستی میکوریزائی و باکتری‌های محرک رشد بر ویژگی‌های کمی و کیفی آلوئه‌ورا. فیزیولوژی و بیوتکنولوژی آبزیان, 1394; 2(2): 61-70.


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب