صالحی فر, مصطفی, ربیعی, بابک, افشار محمدیان, منصور, اصغری, جعفر. (1394). تأثیر ایندول استیک اسید و کاینتین بر صفات مرفولوژیک، عملکرد و اجزای عملکرد دانه در ارقام برنج تحت تنش خشکی. فیزیولوژی و بیوتکنولوژی آبزیان, 5(3), 203-218.
مصطفی صالحی فر; بابک ربیعی; منصور افشار محمدیان; جعفر اصغری. "تأثیر ایندول استیک اسید و کاینتین بر صفات مرفولوژیک، عملکرد و اجزای عملکرد دانه در ارقام برنج تحت تنش خشکی". فیزیولوژی و بیوتکنولوژی آبزیان, 5, 3, 1394, 203-218.
صالحی فر, مصطفی, ربیعی, بابک, افشار محمدیان, منصور, اصغری, جعفر. (1394). 'تأثیر ایندول استیک اسید و کاینتین بر صفات مرفولوژیک، عملکرد و اجزای عملکرد دانه در ارقام برنج تحت تنش خشکی', فیزیولوژی و بیوتکنولوژی آبزیان, 5(3), pp. 203-218.
صالحی فر, مصطفی, ربیعی, بابک, افشار محمدیان, منصور, اصغری, جعفر. تأثیر ایندول استیک اسید و کاینتین بر صفات مرفولوژیک، عملکرد و اجزای عملکرد دانه در ارقام برنج تحت تنش خشکی. فیزیولوژی و بیوتکنولوژی آبزیان, 1394; 5(3): 203-218.


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب