اله قلی پور, مهرزاد, فرشادفر, عزت اله, ربیعی, بابک. (1393). تنوع مورفولوژیک و فیزیکوشیمیایی دانه در ژنوتیپ‌های مختلف برنج با استفاده از تجزیه به عامل‌ها و تجزیه خوشه‌ای. فیزیولوژی و بیوتکنولوژی آبزیان, 4(4), 293-307.
مهرزاد اله قلی پور; عزت اله فرشادفر; بابک ربیعی. "تنوع مورفولوژیک و فیزیکوشیمیایی دانه در ژنوتیپ‌های مختلف برنج با استفاده از تجزیه به عامل‌ها و تجزیه خوشه‌ای". فیزیولوژی و بیوتکنولوژی آبزیان, 4, 4, 1393, 293-307.
اله قلی پور, مهرزاد, فرشادفر, عزت اله, ربیعی, بابک. (1393). 'تنوع مورفولوژیک و فیزیکوشیمیایی دانه در ژنوتیپ‌های مختلف برنج با استفاده از تجزیه به عامل‌ها و تجزیه خوشه‌ای', فیزیولوژی و بیوتکنولوژی آبزیان, 4(4), pp. 293-307.
اله قلی پور, مهرزاد, فرشادفر, عزت اله, ربیعی, بابک. تنوع مورفولوژیک و فیزیکوشیمیایی دانه در ژنوتیپ‌های مختلف برنج با استفاده از تجزیه به عامل‌ها و تجزیه خوشه‌ای. فیزیولوژی و بیوتکنولوژی آبزیان, 1393; 4(4): 293-307.


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب