برزویی, احسان, بندایی, علیرضا, مسلمی, علی. (1391). بررسی اثر مهارکنندگی عصاره ارقام گندم روی فعالیت آنزیم آلفا-آمیلاز گوارشی سوسک کلرادو. فیزیولوژی و بیوتکنولوژی آبزیان, 2(4), 15-26.
احسان برزویی; علیرضا بندایی; علی مسلمی. "بررسی اثر مهارکنندگی عصاره ارقام گندم روی فعالیت آنزیم آلفا-آمیلاز گوارشی سوسک کلرادو". فیزیولوژی و بیوتکنولوژی آبزیان, 2, 4, 1391, 15-26.
برزویی, احسان, بندایی, علیرضا, مسلمی, علی. (1391). 'بررسی اثر مهارکنندگی عصاره ارقام گندم روی فعالیت آنزیم آلفا-آمیلاز گوارشی سوسک کلرادو', فیزیولوژی و بیوتکنولوژی آبزیان, 2(4), pp. 15-26.
برزویی, احسان, بندایی, علیرضا, مسلمی, علی. بررسی اثر مهارکنندگی عصاره ارقام گندم روی فعالیت آنزیم آلفا-آمیلاز گوارشی سوسک کلرادو. فیزیولوژی و بیوتکنولوژی آبزیان, 1391; 2(4): 15-26.


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب