1.

اثر سطوح مختلف اسانس اسطوخدوس بر عملکرد، فراسنجه‎های خونی و جمعیت میکروبی سکوم جوجه‏های گوشتی در جیره بر پایه گندم

دوره 5، شماره 1، خرداد 1395، صفحه 39-51
کبری سلامی؛ سمیه سالاری؛ محمد بوجارپور؛ محمد رضا قربانی

2.

ریزپوشانی اسانس مرزه خوزستانی با آلژینات: اثر بر عملکرد رشد، پایداری اکسیداتیو گوشت و میکروفلور روده جوجه‌های گوشتی

دوره 11، شماره 2، شهریور 1401، صفحه 43-55
فاطمه رحیم پور؛ مازیار محیطی اصلی؛ مجید متقی طلب؛ اردشیر محیط


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب