1.

اثر سطوح آنتی بیوتیک های مختلف روی کیفیت اسپرم قوچ در طول ذخیره سازی در 5 درجه سانتی گراد

دوره 3، شماره 2، شهریور 1393، صفحه 61-68
پری روستا؛ اردشیر محیط؛ محمد روستائی علی مهر

2.

مقایسه اثر مخمر نانوایی با اسیدهای آلی و آنتی بیوتیک آویلامایسین بر صفات تولیدی و قابلیت هضم موادمغذی در جوجه‌‌های گوشتی

دوره 3، شماره 1، خرداد 1393، صفحه 63-72
فرزاد میرزائی آقجه قشلاق؛ بهمن نوید شاد؛ محمدرضا ملایی کندلوسی


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب