1.

اثرات آنتی‌بیوتیک، پروبیوتیک، پری‌بیوتیک و مولتی آنزیم در جیره‌های پلت شده بر عملکرد جوجه‌های گوشتی

دوره 1، شماره 4، اسفند 1391، صفحه 63-72
کاظم یوسفی کلاریکلائی؛ مازیار محیطی اصلی؛ سید عبداله حسینی؛ حسین یوسفی کلاریکلائی

2.

اثر پونه کوهی، شوید و الیگوساکارید مانان بر عملکرد، خصوصیات لاشه و فراسنجه‌های خونی و بیوشیمیایی سرم جوجه‌های گوشتی

دوره 3، شماره 2، شهریور 1393، صفحه 39-50
شکوه اسدی فیروزآبادی؛ کامران طاهرپور

3.

تاثیر سطوح مختلف پری بیوتیک همزاد قارچ صدفی بر شاخص های ایمنی موکوس ماهی تیلاپیا نیل (Oreochromis niloticus) در مواجهه با سم کلرپیریفوس در شرایط آزمایشگاهی

دوره 5، شماره 2، اسفند 1398، صفحه 61-70
عاطفه ایری؛ سید علی اکبر هدایتی؛ حامد پاکنژاد؛ طاهره باقری؛ سید رضا خالقی

4.

تاثیر سطوح مختلف دیواره سلولی مخمر بر عملکرد و جمعیت میکروبی سکوم بلدرچین ژاپنی

مقالات آماده انتشار، پذیرفته شده ، انتشار آنلاین از تاریخ 23 آبان 1404
یوسف سعیدی؛ سمیه سالاری


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب