تعداد نشریات | 23 |
تعداد شمارهها | 483 |
تعداد مقالات | 4,175 |
تعداد مشاهده مقاله | 4,101,056 |
تعداد دریافت فایل اصل مقاله | 3,325,836 |
1. | اثرات استفاده از نانو ذرات آهن و متیونین مایع (اَلیمت) در تغذیه جنینی و جیره بر عملکرد جوجه های گوشتی | |
دوره 3، شماره 3، پاییز 1393، صفحه 57-71 | ||
علی اصغر ساکی؛ معصومه عباسی نژاد؛ احمد احمدی | ||
2. | اثرات آنتیبیوتیک، پروبیوتیک، پریبیوتیک و مولتی آنزیم در جیرههای پلت شده بر عملکرد جوجههای گوشتی | |
دوره 1، شماره 4، زمستان 1391، صفحه 63-72 | ||
کاظم یوسفی کلاریکلائی؛ مازیار محیطی اصلی؛ سید عبداله حسینی؛ حسین یوسفی کلاریکلائی | ||
3. | اثر اسانس آویشن شیرازی بر عملکرد، خصوصیات لاشه و ثبات اکسیداتیو گوشت در جوجههای گوشتی | |
دوره 2، شماره 2، تابستان 1392، صفحه 43-53 | ||
مجید همدیه؛ سید عبداله حسینی؛ هوشنگ لطفالهیان؛ مازیار محیطیاصلی؛ علی غلامی کرکانی | ||
4. | اثر برنامه خوراکدهی و ترکیبات ویتامینی- معدنی بر پاسخ ایمنی و فراسنجههای مرتبط با آسیت در جوجههای گوشتی | |
دوره 1، شماره 3، پاییز 1391، صفحه 17-25 | ||
دانیال محسنی سلطانی؛ سیدعبداله حسینی؛ ابوالفضل زارعی؛ هوشنگ لطف الهیان؛ ابوالحسن صادقی پناه | ||
5. | اثر پونه کوهی، شوید و الیگوساکارید مانان بر عملکرد، خصوصیات لاشه و فراسنجههای خونی و بیوشیمیایی سرم جوجههای گوشتی | |
دوره 3، شماره 2، تابستان 1393، صفحه 39-50 | ||
شکوه اسدی فیروزآبادی؛ کامران طاهرپور | ||
6. | اثر سطوح مختلف اسید بنزوئیک بر عملکرد و خصوصیات لاشه جوجههای گوشتی | |
دوره 1، شماره 4، زمستان 1391، صفحه 45-51 | ||
آیدا جعفری صیادی؛ اردشیر محیط؛ نریمان میراعلمی؛ امیر هادیپور | ||
7. | اثر مقادیر مختلف کلریدپتاسیم و کلریدآمونیوم صنعتی بر عملکرد و برخی از فراسنجههای خونی و ایمنی جوجههای گوشتی تحت تنش گرمایی | |
دوره 3، شماره 2، تابستان 1393، صفحه 51-60 | ||
جلال سالاری؛ محمد یگانه پرست؛ فاطمه صاحبی اعلا؛ مجید کلانتر نیستانکی | ||
8. | استفاده از قانون بازده نزولی به منظور تفکیک لیزین و متیونین مصرفی به نیازمندی های نگهداری و رشد در جوجههای گوشتی نر جوان | |
دوره 2، شماره 1، بهار 1392، صفحه 29-36 | ||
حسن درمانی کوهی | ||