1.

اثر اسانس بادرنجبویه (Melissa officinalis) بر عملکرد، تلفات و برخی فراسنجه های خونی مرتبط با آسیت در جوجه های گوشتی

دوره 5، شماره 1، خرداد 1395، صفحه 27-37
مختار فتحی؛ محمد حیدری

2.

اثر افزودن ویتامین E و سلنیوم به جیره پایه بر عملکرد، کیفیت اسپرم و برخی فراسنجه های خونی در بلدرچین ژاپنی

دوره 8، شماره 1، خرداد 1398، صفحه 77-88
مهدی صفاخواه؛ خسرو قزوینیان؛ رضا جمشیدی؛ مهدی مهرآبادی

3.

اثر جیره نویسی بر اساس نسبت‏های مختلف اسیدهای آمینه ایده‏آل بر سیستم ایمنی، فراسنجه های خونی و اجزای لاشه جوجه‏ های گوشتی در دوره پایانی

دوره 6، شماره 2، شهریور 1396، صفحه 63-73
احسان صالحی فر؛ محمود شیوازاد؛ فرهاد فرودی؛ محمد چمنی؛ رضا بهاری کاشانی

4.

بررسی اثر مقادیر مختلف بذر خارمریم بر عملکرد، خصوصیات لاشه و فراسنجه های خونی جوجه های گوشتی

دوره 3، شماره 4، اسفند 1393، صفحه 11-21
نسرین رشیدی؛ محمد بوجارپور؛ مرتضی چاجی؛ علی آقایی

5.

بررسی اثر نانو ذرات اکسید روی و اکسید روی بر عملکرد و برخی فراسنجه‌های خون در بزغاله‌های نر مرغوز

دوره 2، شماره 2، شهریور 1392، صفحه 29-41
خلیل زابلی؛ حسن علی‌عربی؛ محمد مهدی طباطبایی؛ علی‌اصغر بهاری؛ زهره زارعی قانع

6.

بهبود وضعیت آنتی اکسیدانی، پاسخ های التهابی، فراسنجه های خونی، بیوشیمیایی و عملکرد با مکمل سازی سیاه دانه (Nigella sativa) در جوجه های گوشتی در شرایط تنش اکسیداتیو فیزیولوژیک القایی

دوره 13، شماره 3، آذر 1403، صفحه 33-46
مختار فتحی؛ شهریار سعیدیان؛ سلیمان مرادی

7.

تاثیر ال-کارنیتین و نوع چربی بر عملکرد و برخی فراسنجه‌های خونی جوجه‌های گوشتی

دوره 1، شماره 4، اسفند 1391، صفحه 27-34
خسرو پارسائی مهر؛ پرویز فرهومند؛ محمد افروزیه؛ رامین نجفی؛ عباسعلی احمدی نقدهی

8.

تاثیر اندازه ذرات دانه جو و گندم بر عملکرد رشد، رفتار تغذیه ای، قابلیت هضم مواد مغذی و فراسنجه های خونی در بره های پرواری دالاق

دوره 13، شماره 4، دی 1403، صفحه 51-66
سید مسعود حسینی؛ تقی قورچی؛ عبداالحکیم توغدری


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب