کلیدواژه‌ها = پروتئین
تعداد مقالات: 7

1

اثرات سطوح مختلف انرژی و پروتئین جیره بر عملکرد و خصوصیات لاشه بلدرچین‌های ژاپنی

تحقیقات تولیدات دامی
دوره 1، شماره 2، تابستان 1391، صفحه 55-63
ندا شیخ؛ حسین مروج؛ محمود شیوازاد؛ آرمین توحیدی

2

اثر سطوح کود نیتروژن بر صفات کمی و کیفی ارقام سورگوم علوفه ای در چین های برداشت

تحقیقات غلات
دوره 6، شماره 2، تابستان 1395، صفحه 241-253
گیلوا احمدی مطلق؛ مجید مجیدیان؛ غلامرضا محسن آبادی؛ عزیز فومن؛ علی اعلمی

3

اثر فرآوری بر فراسنجه های پروتئین و نشاسته دو رقم جو با سیستم نورفور

تحقیقات تولیدات دامی
دوره 7، شماره 4، زمستان 1397، صفحه 57-64
تقی قورچی؛ آمنه جمشیدی رودباری؛ محسن سمیعی زفرقندی

4

تاثیر زیستگاه‌های متفاوت آبی بر میزان رنگدانه‌های فتوسنتزی و غیرفتوسنتزی، پروتئین و فعالیت آنزیم پراکسیداز در سرخس آبزی Azolla filiculoides Lam

نشریه علمی فیزیولوژی و بیوتکنولوژی آبزیان
دوره 6، شماره 4، زمستان 1397، صفحه 79-101
مهسا جانباز؛ طاهره السادات آقاجانزاده؛ ناصر جعفری

5

تاثیر سولفات روی بر ویژگی های کمی و کیفی دانه گندم تحت شرایط تنش خشکی

تحقیقات غلات
دوره 7، شماره 2، تابستان 1396، صفحه 217-233
امین عباسی؛ فریبرز شکاری؛ سید بهمن موسوی؛ عبداله جوانمرد

6

کاربرد تلفیقی کودهای شیمیایی، زیستی و دامی بر خصوصیات رشدی ذرت علوفه ای در منطقه رشت

تحقیقات غلات
دوره 3، شماره 2، تابستان 1392، صفحه 143-154
زکیه ابراهیم قوچی؛ غلامرضا محسن آبادی؛ سید محمدرضا احتشامی؛ اکبر فرقانی

7

مطالعه برهمکنش همزیستی میکوریزایی، کاربرد خاکی و محلول پاشی کود فلومیکس بر عملکرد و برخی ویژگی های کیفی گیاه ذرت (Zea mays L.) در شرایط رقابت با علف های هرز

تحقیقات غلات
دوره 7، شماره 3، پاییز 1396، صفحه 381-398
حمید عباس دخت؛ رامین جباری؛ حسن مکاریان؛ احمد غلامی


Contact Us | Help & Support | Site Map

Journal Management System. Designed by sinaweb.