1.

اثر تغذیه سطوح مختلف زائدات پنبه بر عملکرد، تجزیه‌پذیری، فراسنجه‌های تخمیر، پروتئین میکروبی و جمعیت میکروبی شکمبه در بره‌های پرواری

دوره 13، شماره 1، خرداد 1403، صفحه 15-28
علی میرزائی؛ یدالله چاشنی دل؛ اسدالله تیموری یانسری

2.

اثر جایگزینی یونجه با غلاف سوبابل (Leucaena leucocephala ) بر قابلیت هضم، تخمیر آزمایشگاهی و تجزیه‌پذیری (in situ) در گاو و گاومیش

دوره 6، شماره 3، آذر 1396، صفحه 63-72
زهره شهریاری؛ طاهره محمدابادی؛ صالح طباطبایی وکیلی؛ مرتضی چاجی؛ محسن ساری

3.

اثر سطوح مختلف لیزو‌فسفولیپید بر عملکرد، تجزیه‌پذیری، فراسنجه‌های تخمیر، جمعیت میکروبی شکمبه و اسید‌های چرب لاشه در بره‌های پرواری

دوره 12، شماره 1، خرداد 1402، صفحه 13-24
مریم فرهمندپور؛ یداله چاشنی دل؛ اسداله تیموری یانسری؛ محمد کاظمی فرد

4.

بررسی فراسنجه‌های تجزیه‌پذیری پروتئین کنجاله دانه‌های روغنی عمل‌آوری شده با استفاده از سیستم نورفور

دوره 2، شماره 4، اسفند 1392، صفحه 1-11
سمیه پاشایی؛ تقی قورچی؛ فرزاد قنبری

5.

تجزیه‌پذیری شکمبه‌ای و قابلیت هضم ظاهری تفاله زیتون عمل‌آوری شده با پرتو الکترون

دوره 5، شماره 3، آذر 1395، صفحه 49-57
مهدی سبحانی؛ سیدروح اله ابراهیمی محمودآباد؛ مهدی تقی نژاد رودبنه؛ یوسف مهمان نواز

6.

تعیین ترکیبات شیمیایی، انرژی و فراسنجه‌های تجزیه‌پذیری شکمبه‌ای پسمانده‌های میوه و تره‌بار در گوسفندان فیستولادار کردی

دوره 2، شماره 4، اسفند 1392، صفحه 13-23
سید غلامرضا موسوی؛ حمید محمدزاده؛ فرشید فتاح‌نیا؛ علی‌نقی شکری

7.

تعیین و مقایسه ترکیب شیمیایی، تجزیه‌پذیری و فراسنجه‌های تولید گاز دانه ارقام جو تجاری و بومی

دوره 4، شماره 1، خرداد 1394، صفحه 95-106
زهرا زمانی امیرآباد؛ فرید مسلمی‌پور؛ جواد بیات کوهسار؛ فرزاد قنبری


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب