1.

اثر پودر آویشن زوفایی (Thymbra spicata) و سرخارگل (Echinasea purpurea) بر فراسنجه‌های عملکرد و کیفیت عضله کعب ران جوجه‌های گوشتی چالش یافته با کمپیلوباکتر ژژونی

دوره 9، شماره 1، خرداد 1399، صفحه 77-88
حسن شیرزادی؛ زینب نظری؛ کامران طاهرپور

2.

بررسی ترکیب شیمیایی و اثر سطوح مختلف بوته کامل خیار بر کینتیک تخمیر شکمبه و گوارش‌پذیری مواد مغذی در شرایط آزمایشگاهی

دوره 8، شماره 3، آذر 1398، صفحه 51-60
ایوب عزیزی؛ زهرا امینی فرد؛ افروز شریفی

3.

تاثیر پرتو الکترون و بخار آب با فشار پایین بر بهبود ارزش تغذیه‌ای پودر هسته خرما برای نشخوارکنندگان

دوره 10، شماره 2، شهریور 1400، صفحه 51-62
مرتضی چاجی؛ حسن خنیفر

4.

تعیین ارزش غذایی و بررسی امکان سیلو کردن بقایای کدو آجیلی با استفاده از کاه، سبوس گندم و اوره

دوره 4، شماره 2، شهریور 1394، صفحه 39-55
خلیل زابلی؛ الهه واحدی؛ حسن علی عربی؛ احمد احمدی

5.

تعیین ترکیب شیمیایی، تولید گاز و فراسنجه‌های تخمیر آزمایشگاهی تفاله گوجه فرنگی و پوست پسته عمل‌آوری شده با قارچ پلوروتوس ساجور کاجو

دوره 5، شماره 4، اسفند 1395، صفحه 79-91
ابوالفضل صالحی؛ داریوش علی پور؛ سهیلا میرزایی؛ خلیل زابلی


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب