1.

اثر آنزیم‏های فیتاز نوترکیب باکتریایی و قارچی به همراه نمونه تجاری بر عملکرد، غلظت کلسیم و فسفر استخوان و سرم خون در جوجه‌های گوشتی

دوره 8، شماره 4، اسفند 1398، صفحه 79-90
مهدی کسرایی؛ ریحانه سریری؛ علیرضا حسابی نامقی؛ محمدرضا نصیری؛ احمد آسوده

2.

اثرات اسید آمینه متیونین و پودر سیر روی اجزای مختلف لاشه جوجه های گوشتی

دوره 2، شماره 1، خرداد 1392، صفحه 37-44
مجید متقی طلب؛ مریم گلچین

3.

اثرات تزریق داخل تخم مرغ بتا هیدرکسی بتا متیل بوتیرات و گلوکز روی عملکرد رشد و ریخت‌شناسی روده جوجه‌های گوشتی

دوره 2، شماره 4، اسفند 1392، صفحه 43-51
مجید متقی طلب؛ مریم کاظمی میانگسکری؛ نوید قوی حسین زاده

4.

اثر اسانس گیاهان آویشن و کاکوتی بر عملکرد، جمعیت میکروبی و پاسخ ایمنی جوجه های گوشتی

دوره 7، شماره 3، آذر 1397، صفحه 53-65
سید حسن حسینیان بیلندی؛ سید محمد حسینی؛ محسن مجتهدی؛ مسلم باشتنی

5.

اثر اسانس های نعناع و اکالیپتوس بر عملکرد، خصوصیات لاشه و سیستم ایمنی جوجه‌های گوشتی در شرایط تنش گرمایی

دوره 9، شماره 3، آذر 1399، صفحه 17-30
نوید اصغریان؛ رامین نجفی قراجه؛ میثم ابطحی فروشانی

6.

اثر استفاده از مخلوط آب دریای خزر و آب شرب بر کیفیت گوشت، ریخت شناسی روده و هیستوپاتولوژی بافت های کبد و کلیه جوجه های گوشتی

دوره 14، شماره 1، اردیبهشت 1404، صفحه 65-76
سعید حیدری فیروزجایی؛ بهرام شهره؛ زربخت انصاری پیرسرائی؛ منصور رضایی؛ نویده میرزاخانی

7.

اثر اسید وانیلیک بر عملکرد رشد، خصوصیات لاشه، متابولیت‌های خونی و کیفیت گوشت جوجه‌های گوشتی تغذیه شده با روغن رستورانی اکسید شده

دوره 14، شماره 1، اردیبهشت 1404، صفحه 51-63
هانیه کمالی؛ مژگان مظهری؛ امیدعلی اسماعیلی پور؛ یدالله بدخشان؛ فاطمه شهدادی

8.

اثر افزودن اسید بوتیریک، مولتی آنزیم و ترکیب آن ها به جیره بر عملکرد رشد، ریخت شناسی روده باریک و خاکستر استخوان tarsometatarsus و انگشتان پا در جوجه های گوشتی

دوره 8، شماره 3، آذر 1398، صفحه 25-37
شهگل رهبری؛ حمیدرضا طاهری

9.

اثر افزودن پودر برگ درخت اکالیپتوس و گل ختمی به جیره بر شاخص های عملکرد و فراسنجه‌های بیوشیمیایی خون در جوجه‌های گوشتی

دوره 9، شماره 4، اسفند 1399، صفحه 11-21
یاسر نمامیان؛ مهران ترکی؛ حامد محمدی

10.

اثر افزودن پودر نعناع فلفلی بر عملکرد، سیستم ایمنی و فراسنجه‌های خونی جوجه‌های گوشتی در شرایط القای آسیت

دوره 11، شماره 1، خرداد 1401، صفحه 27-38
محمد حسین نعمتی؛ فرحناز امانلو؛ محمد حسین شهیر

11.

اثر افزودن ترکیبی از اسیدهای آلی پوشش دار شده در آب آشامیدنی بر عملکرد رشد و فلور میکروبی روده کوچک جوجه های گوشتی

دوره 11، شماره 1، خرداد 1401، صفحه 15-25
مطهر رهنمای قلعه رودخانی؛ مازیار محیطی اصلی؛ حامد خلیل وندی بهروزیار

12.

اثر افزودن چای سبز و روغن ماهی به جیره جوجه‌های گوشتی بر عملکرد و پاسخ ایمنی هومورال علیه نیوکاسل

دوره 1، شماره 4، اسفند 1391، صفحه 1-13
شقایق زارع‌زاده؛ محمد روستائی علی‌مهر؛ علیرضا علیزاده؛ محسن محمدی‌قیصر

13.

اثر افزودن دی آمونیوم سیترات و اوره به جیره بر عملکرد جوجه های گوشتی تحت تنش گرمایی

دوره 4، شماره 4، اسفند 1394، صفحه 27-36
اردشیر محیط؛ هادی چزگی؛ مازیار محیطی اصلی

14.

اثر افزودن سرکه چوب در آب آشامیدنی بر عملکرد رشد، اجزای لاشه و فلور میکروبی روده کوچک جوجه‌های گوشتی

مقالات آماده انتشار، پذیرفته شده ، انتشار آنلاین از تاریخ 04 مرداد 1404
فائزه عبدی نژاد چنانی؛ اردشیر محیط؛ مهرداد محمدی؛ محمد مهدی سوهانی

15.

اثر افزودن فیتاز میکروبی و پلی اتیلن گلیکول به جیره حاوی سورگوم بر عملکرد رشد و ثبات اکسیداتیو گوشت جوجه های گوشتی

دوره 5، شماره 1، خرداد 1395، صفحه 53-62
علیرضا سقائی؛ میرداریوش شکوری

16.

اثر افزودن مکمل جیره ای سلنیوم و لووتیروکسین روی عملکرد، خصوصیات لاشه و غلظت هورمون‌های تیروئیدی در جوجه‌های تغذیه شده با جیره‌های حاوی کنجاله کلزا

دوره 12، شماره 2، شهریور 1402، صفحه 1-13
محمد شیوخی خطبه سرا؛ حسن درمانی کوهی؛ ابوالقاسم اوحدی حائری

17.

اثر انتروکوکوس فاسیوم مجرای گوارشی سبزقبا و لاکتوفید بر عملکرد، فراسنجه های خونی و جمعیت میکروبی روده جوجه‌های گوشتی

دوره 4، شماره 4، اسفند 1394، صفحه 47-61
حسین جهانبانی؛ سید جواد حسینی واشان؛ سید احسان غیاثی؛ عباس محمدی

18.

اثر اندازه ذرات مکمل کروم-متیونین بر عملکرد رشد، صفات لاشه و کیفیت گوشت جوجه های گوشتی در شرایط تنش فیزیولوژیکی

دوره 9، شماره 3، آذر 1399، صفحه 31-45
سیده خوشقدم حسینی؛ سید داود شریفی؛ مریم باقری ورزنه؛ شکوفه غضنفری

19.

اثر پروبیوتیک پریمالاک و پری بیوتیک فرمکتو بر عملکرد رشد و کیفیت لاشه جوجه گوشتی

دوره 4، شماره 2، شهریور 1394، صفحه 9-19
فاطمه شیرمحمد؛ ساحره جوزی شکالگورابی؛ وحید محرمی

20.

اثر پودر دانه گیاه خارمریم (Silibum marianum) و گیاه آویشن (Thymus Vulgaris) و ترکیب آن ها روی برخی خصوصیات لاشه، فراسنجه های خونی و پاسخ سیستم ایمنی جوجه های گوشتی تغذیه شده با جیره آلوده به آفلاتوکسین B1

دوره 7، شماره 1، خرداد 1397، صفحه 53-66
حمید راعی؛ رامین نجفی قراجه؛ محمد امیر کریمی ترشیزی

21.

اثر تزریق درون آمنیوتیکی روی - متیونین و نانو روی - متیونین بر بیان ژن Zn-T1 و فعالیت آنزیم‌های آلکالین فسفاتاز و مالتاز روده کوچک جوجه‌های گوشتی

دوره 6، شماره 1، خرداد 1396، صفحه 73-87
کلثوم رازانی؛ مجید متقی طلب؛ سید حسین حسینی مقدم

22.

اثر تزریق درون تخم مرغی جدایه های لاکتوباسیلوس از دستگاه گوارش طیور بومی ایران بر قابلیت جوجه درآوری، پاسخ ایمنی و عملکرد رشد جوجه های گوشتی

مقالات آماده انتشار، پذیرفته شده ، انتشار آنلاین از تاریخ 12 شهریور 1404
معین قناعت پرست رشتی؛ مجید متقی طلب؛ مریم رویان؛ رامین صیقلانی

23.

اثر تغذیه دانه شاهدانه (Cannabis sativa L.) اکسترود شده بر عملکرد، اجزای لاشه، پاسخ ایمنی همورال و الگوی لیپیدی پلاسما در جوجه‌های گوشتی

دوره 6، شماره 2، شهریور 1396، صفحه 39-49
مهدی بارانی؛ نظر افضلی؛ سید جواد حسینی واشان

24.

اثر تغذیه درون تخم‌مرغ اسیدآمینه، آلبومین و دکستروز بر عملکرد رشد، فراسنجه های خونی و خصوصیات لاشه جوجه‌های گوشتی

دوره 4، شماره 4، اسفند 1394، صفحه 63-73
محدثه اسلامی؛ محمد سالارمعینی

25.

اثر تفاله هسته انار با آنزیم و فرآوری آن با اوره بر عملکرد، فراسنجه‌های بیوشیمیایی خون و ایمنی جوجه‌های گوشتی در شرایط تنش گرمایی

دوره 9، شماره 1، خرداد 1399، صفحه 89-99
تکتم وفایی فرد؛ سیدجواد حسینی واشان؛ سید همایون فرهنگ فر؛ سید احسان غیاثی

اولین صفحه صفحه قبل 1 2 3 صفحه بعد آخرین صفحه


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب