1.

اثرات اسید آمینه متیونین و پودر سیر روی اجزای مختلف لاشه جوجه های گوشتی

دوره 2، شماره 1، بهار 1392، صفحه 37-44
مجید متقی طلب؛ مریم گلچین

2.

اثرات تزریق داخل تخم مرغ بتا هیدرکسی بتا متیل بوتیرات و گلوکز روی عملکرد رشد و ریخت‌شناسی روده جوجه‌های گوشتی

دوره 2، شماره 4، زمستان 1392، صفحه 43-51
مجید متقی طلب؛ مریم کاظمی میانگسکری؛ نوید قوی حسین زاده

3.

اثر اسانس گیاهان آویشن و کاکوتی بر عملکرد، جمعیت میکروبی و پاسخ ایمنی جوجه های گوشتی

دوره 7، شماره 3، پاییز 1397، صفحه 53-65
سید حسن حسینیان بیلندی؛ سید محمد حسینی؛ محسن مجتهدی؛ مسلم باشتنی

4.

اثر افزودن اسید بوتیریک، مولتی آنزیم و ترکیب آن ها به جیره بر عملکرد رشد، ریخت شناسی روده باریک و خاکستر استخوان tarsometatarsus و انگشتان پا در جوجه های گوشتی

دوره 8، شماره 3، پاییز 1398، صفحه 25-37
شهگل رهبری؛ حمیدرضا طاهری

5.

اثر افزودن چای سبز و روغن ماهی به جیره جوجه‌های گوشتی بر عملکرد و پاسخ ایمنی هومورال علیه نیوکاسل

دوره 1، شماره 4، زمستان 1391، صفحه 1-13
شقایق زارع‌زاده؛ محمد روستائی علی‌مهر؛ علیرضا علیزاده؛ محسن محمدی‌قیصر

6.

اثر افزودن دی آمونیوم سیترات و اوره به جیره بر عملکرد جوجه های گوشتی تحت تنش گرمایی

دوره 4، شماره 4، زمستان 1394، صفحه 27-36
اردشیر محیط؛ هادی چزگی؛ مازیار محیطی اصلی

7.

اثر افزودن فیتاز میکروبی و پلی اتیلن گلیکول به جیره حاوی سورگوم بر عملکرد رشد و ثبات اکسیداتیو گوشت جوجه های گوشتی

دوره 5، شماره 1، بهار 1395، صفحه 53-62
علیرضا سقائی؛ میرداریوش شکوری

8.

اثر انتروکوکوس فاسیوم مجرای گوارشی سبزقبا و لاکتوفید بر عملکرد، فراسنجه های خونی و جمعیت میکروبی روده جوجه‌های گوشتی

دوره 4، شماره 4، زمستان 1394، صفحه 47-61
حسین جهانبانی؛ سید جواد حسینی واشان؛ سید احسان غیاثی؛ عباس محمدی

9.

اثر پروبیوتیک پریمالاک و پری بیوتیک فرمکتو بر عملکرد رشد و کیفیت لاشه جوجه گوشتی

دوره 4، شماره 2، تابستان 1394، صفحه 9-19
فاطمه شیرمحمد؛ ساحره جوزی شکالگورابی؛ وحید محرمی

10.

اثر پودر دانه گیاه خارمریم (Silibum marianum) و گیاه آویشن (Thymus Vulgaris) و ترکیب آن ها روی برخی خصوصیات لاشه، فراسنجه های خونی و پاسخ سیستم ایمنی جوجه های گوشتی تغذیه شده با جیره آلوده به آفلاتوکسین B1

دوره 7، شماره 1، بهار 1397، صفحه 53-66
حمید راعی؛ رامین نجفی قراجه؛ محمد امیر کریمی ترشیزی

11.

اثر تزریق درون آمنیوتیکی روی - متیونین و نانو روی - متیونین بر بیان ژن Zn-T1 و فعالیت آنزیم‌های آلکالین فسفاتاز و مالتاز روده کوچک جوجه‌های گوشتی

دوره 6، شماره 1، بهار 1396، صفحه 73-87
کلثوم رازانی؛ مجید متقی طلب؛ سید حسین حسینی مقدم

12.

اثر تغذیه دانه شاهدانه (Cannabis sativa L.) اکسترود شده بر عملکرد، اجزای لاشه، پاسخ ایمنی همورال و الگوی لیپیدی پلاسما در جوجه‌های گوشتی

دوره 6، شماره 2، تابستان 1396، صفحه 39-49
مهدی بارانی؛ نظر افضلی؛ سید جواد حسینی واشان

13.

اثر تغذیه درون تخم‌مرغ اسیدآمینه، آلبومین و دکستروز بر عملکرد رشد، فراسنجه های خونی و خصوصیات لاشه جوجه‌های گوشتی

دوره 4، شماره 4، زمستان 1394، صفحه 63-73
محدثه اسلامی؛ محمد سالارمعینی

14.

اثر جایگزینی کربنات ‌کلسیم جیره غذایی با گل کربنات ‌کلسیم بر عملکرد و غلظت کلسیم و فسفر استخوان درشت نی جوجه‌های گوشتی

دوره 7، شماره 4، زمستان 1397، صفحه 23-32
علیرضا آذربایجانی؛ عباسعلی قیصری؛ شهاب‌الدین مشرف

15.

اثر جیره نویسی بر اساس نسبت‏های مختلف اسیدهای آمینه ایده‏آل بر سیستم ایمنی، فراسنجه های خونی و اجزای لاشه جوجه‏ های گوشتی در دوره پایانی

دوره 6، شماره 2، تابستان 1396، صفحه 63-73
احسان صالحی فر؛ محمود شیوازاد؛ فرهاد فرودی؛ محمد چمنی؛ رضا بهاری کاشانی

16.

اثر سبوس برنج خام و اتوکلاو شده بر عملکرد تولیدی، عملکرد اقتصادی و شاخص تولید جوجه های گوشتی

دوره 3، شماره 4، زمستان 1393، صفحه 39-47
الهام ایزدی؛ فرید شریعتمداری؛ محمد امیر کریمی ترشیزی

17.

اثر سطوح مختلف اسانس اسطوخدوس بر عملکرد، فراسنجه‎های خونی و جمعیت میکروبی سکوم جوجه‏های گوشتی در جیره بر پایه گندم

دوره 5، شماره 1، بهار 1395، صفحه 39-51
کبری سلامی؛ سمیه سالاری؛ محمد بوجارپور؛ محمد رضا قربانی

18.

اثر سطوح مختلف پودر کرم خاکی(Eisenia fetida) بر عملکرد و کیفیت گوشت ران و سینه در جوجه های گوشتی

دوره 5، شماره 1، بهار 1395، صفحه 63-75
حمید غلامی؛ محمود شمس شرق؛ مهدی ضرابی؛ سعید زره داران

19.

اثر سطوح مختلف تفاله دانه انار بر صفات عملکردی و برخی فراسنجه‌های خونی جوجه‌های گوشتی

دوره 3، شماره 2، تابستان 1393، صفحه 29-38
سید محمد حسینی؛ محسن آملی؛ سید جلال مدرسی

20.

اثر سطوح مختلف جایگزینی دانه سویای اکسترود شده به جای کنجاله سویا و سطوح مختلف ویتامین E برشاخص تولید و صفات اقتصادی جوجه‌های گوشتی

دوره 1، شماره 4، زمستان 1391، صفحه 15-25
محمد مرادی؛ شهریار مقصودلو؛ فرامرز رستمی؛ یوسف مصطفی‌لو

21.

اثر سیلی مارین بر صفات تولیدی و پاسخهای ایمنی جوجه های گوشتی

دوره 2، شماره 3، پاییز 1392، صفحه 49-58
علیرضا مجاهدطلب؛ مهرداد محمدی؛ محمد روستایی علی مهر؛ محمد اسدی

22.

اثر کنجاله گلوتن ذرت بدون فرآوری و فرآوری شده با آنزیم پروتئاز در زمان های مختلف بر عملکرد، خصوصیات لاشه و برخی از فراسنجه های خونی در جوجه های گوشتی

دوره 7، شماره 1، بهار 1397، صفحه 67-80
حسن نبی پور افروزی؛ نورمحمد تربتی نژاد؛ محمود شمس شرق؛ منصور رضائی

23.

اثرمقادیر مختلف عصاره هیدروالکلی برگ توت سفید (Morus alba L.) بر پاسخهای ایمنی، پراکسیداسیون چربی سرم و گوشت جوجه‌های گوشتی

دوره 5، شماره 4، زمستان 1395، صفحه 45-57
مریم صید اصلی؛ محمد روستائی علی مهر

24.

ارزیابی اقتصادی تغییر نوع انرژی قابل متابولیسم و منبع برآوردی داده های اسید آمینه کل در جیره نویسی کاربردی جوجه های گوشتی

دوره 7، شماره 2، تابستان 1397، صفحه 23-33
عاطفه طیبی؛ بهروز دستار؛ محمود شمس شرق؛ فرشید اشراقی

25.

بررسی اثر عصاره گیاهان آنیسون (Pimpinella Anisum L.) و گلپر (Heracleum Persicum) بر عملکرد، راندمان مصرف پروتئین و انرژی و فراسنجه‌های بیوشیمیایی خون جوجه‌های گوشتی

دوره 7، شماره 3، پاییز 1397، صفحه 67-77
مجید همتی؛ جعفر فخرایی؛ اکبر یعقوبفر؛ حسین منصوری یاراحمدی؛ نادر پاپی

اولین صفحه صفحه قبل 1 2 صفحه بعد آخرین صفحه


Contact Us | Help & Support | Site Map

Journal Management System. Designed by sinaweb.