1.

ارتباط بین ترکیب آللی زیر واحدهای گلوتنین با وزن مولکولی بالا با صفات کیفی دانه در برخی از ارقام گندم نان

دوره 4، شماره 3، آبان 1393، صفحه 199-209
صادق قریشی؛ علی ایزانلو؛ سهیل پارسا؛ محمد قادر قادری

2.

رابطه الگوی نواری HMW-GS با صفات کیفیت نانوایی در لاین‌های اینبرد نوترکیب حاصل از تلاقی ارقام گندم زاگرس و نوراستار

دوره 7، شماره 2، شهریور 1396، صفحه 185-194
نسرین اکبری؛ سید سیامک علوی کیا؛ مجید نوروزی؛ مصطفی ولیزاده


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب