1.

اثر پودر آویشن شیرازی و ویرجنیامایسین بر عملکرد رشد، چربی های سرم و پراکسیداسیون چربی گوشت در بلدرچین ژاپنی گوشتی

دوره 4، شماره 3، آذر 1394، صفحه 25-33
مونس سالاری اسکری؛ محمد سالار معینی

2.

اثر سطوح مختلف اسانس مروتلخ بر عملکرد و برخی فراسنجه‌های خونی و ایمنی جوجه‌های گوشتی تحت تنش گرمایی

دوره 6، شماره 4، اسفند 1396، صفحه 69-80
سهیلا بیاتی؛ سمیه سالاری؛ احمد طاطار؛ محسن ساری؛ خلیل میرزاده

3.

اثر سطوح مختلف تفاله دانه انار بر صفات عملکردی و برخی فراسنجه‌های خونی جوجه‌های گوشتی

دوره 3، شماره 2، شهریور 1393، صفحه 29-38
سید محمد حسینی؛ محسن آملی؛ سید جلال مدرسی

4.

اثر مقادیر مختلف تفاله خشک لیموترش (Citrus aurantifulia) بر عملکرد، صفات لاشه و فراسنجه‌های خونی بوقلمون‌های گوشتی

دوره 3، شماره 2، شهریور 1393، صفحه 9-17
علی نوبخت؛ باقر امیری داش‌‌آتان

5.

بررسی تأثیر افزودن Lactobacillus plantarum بر بهبود عملکرد کنجاله سویا در جیره قزل‌آلای رنگین‌کمان Oncorhynchus mykiss از طریق ارزیابی شاخص‌های خونی و ایمنی

دوره 8، شماره 1، فروردین 1401، صفحه 11-24
عسل دباغ؛ حسین اورجی؛ عبدالصمد کرامت امیرکلایی؛ زربخت انصاری

6.

تاثیر تغذیه پودر هسته خرمای عمل‌آوری شده با پراکسید هیدروژن قلیایی بر قابلیت هضم و عملکرد بره‌های پرواری

دوره 9، شماره 4، اسفند 1399، صفحه 57-69
حسن خنیفر؛ مرتضی چاجی

7.

تاثیر مکمل خوراکی آویشن شیرازی (Zataria multiflora) و زنجبیل (Zingiber officinale) بر عملکرد رشد، ایمنی و فراسنجه‌های خونی ماهی کپور معمولی (Cyprinus carpio)

دوره 9، شماره 3، آذر 1400، صفحه 67-88
سید رحیمه رضوی امری؛ حسنا قلی پور کنعانی؛ محمد فرهنگی؛ حسین آدینه

8.

عملکرد، فراسنجه‌های‌خونی و پاسخ ایمنی جوجه‌های بلدرچین ژاپنی تغذیه شده با پودر زردچوبه و فلفل قرمز

دوره 11، شماره 1، خرداد 1401، صفحه 39-53
صادق پروری؛ سید روح اله ابراهیمی محمودآباد؛ روح اله کیانفر


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب