1.

اثر اسانس گیاهان آویشن و کاکوتی بر عملکرد، جمعیت میکروبی و پاسخ ایمنی جوجه های گوشتی

دوره 7، شماره 3، آذر 1397، صفحه 53-65
سید حسن حسینیان بیلندی؛ سید محمد حسینی؛ محسن مجتهدی؛ مسلم باشتنی

2.

اثر پودر آویشن شیرازی و ویرجنیامایسین بر عملکرد رشد، چربی های سرم و پراکسیداسیون چربی گوشت در بلدرچین ژاپنی گوشتی

دوره 4، شماره 3، آذر 1394، صفحه 25-33
مونس سالاری اسکری؛ محمد سالار معینی

3.

اثر پودر دانه گیاه خارمریم (Silibum marianum) و گیاه آویشن (Thymus Vulgaris) و ترکیب آن ها روی برخی خصوصیات لاشه، فراسنجه های خونی و پاسخ سیستم ایمنی جوجه های گوشتی تغذیه شده با جیره آلوده به آفلاتوکسین B1

دوره 7، شماره 1، خرداد 1397، صفحه 53-66
حمید راعی؛ رامین نجفی قراجه؛ محمد امیر کریمی ترشیزی

4.

تأثیر سطوح مختلف آویشن شیرازی (Zataria multiflora) روی شاخص‌های رشد، ترکیبات شیمیایی لاشه و مقاومت در برابر استرس‌های محیطی (دما و اسیدیته) در ماهی گورخری (Danio rerio)

دوره 9، شماره 1، فروردین 1402، صفحه 1-10
آتیه تفرجی خواه؛ مجیدرضا خوش خلق؛ حمید علاف نویریان

5.

تأثیر شبیه‌سازی ماندن در ارتفاع متوسط به همراه مصرف آویشن، بر کاردیومیوپاتی و آنزیم‌های کبدی موش های صحرایی دیابتی نوع دو

دوره 12، شماره 2، مهر 1401
مهدی فراموشی؛ رامین امیرساسان؛ وحید ساری صراف

6.

تاثیر مداخله کوتاه مدت تمرین تناوبی شدید و مکمل یاری عصاره آویشن بر برخی شاخص‌های التهابی و آنتروپومتریکی زنان دارای اضافه وزن/چاق

دوره 13، شماره 1، اردیبهشت 1402
ثنا شوره کندی؛ مصطفی خانی؛ الهه پیرعلائی؛ مهدی فراموشی


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب