1.

اثر جایگزینی پودر ماهی با آکوپرو (کنجاله سویا فرآوری شده) بر شاخص‌های هماتولوژیک و بیوشیمیایی بچه تاسماهیان سیبری (Acipenser baerii)

مقالات آماده انتشار، پذیرفته شده ، انتشار آنلاین از تاریخ 23 مرداد 1402
بهرام فلاحتکار؛ میر مسعود سجادی؛ خدیجه تقوا

2.

اثر جایگزینی کنجاله سویا با پودر گوشت در مکمل های پروتئینی زنبورعسل

دوره 2، شماره 4، اسفند 1392، صفحه 35-42
محمد بدلی‌وند؛ محمد افروزیه؛ علی کارگری رضاپور

3.

اثر متقابل بین فرآوری دانه جو و نوع منبع نیتروژن جیره غذایی بر قابلیت هضم، متابولیسم نیتروژن و تولید پروتئین میکروبی در گوسفند مهربان

دوره 6، شماره 1، خرداد 1396، صفحه 39-51
شهرام نجفی؛ محمد مهدی طباطبایی؛ خلیل زابلی؛ احمد احمدی؛ علی اصغر ساکی

4.

ارزیابی جیره های نشخوارکنندگان حاوی پَر هیدرولیز شده با هیدروکسید کلسیم جایگزین شده با کنجاله سویا در روش تولید گاز

دوره 4، شماره 3، آذر 1394، صفحه 13-24
عباس رجائی راد؛ فرهاد احمدی؛ محمد جواد ضمیری؛ محسن ساری

5.

بررسی تأثیر افزودن Lactobacillus plantarum بر بهبود عملکرد کنجاله سویا در جیره قزل‌آلای رنگین‌کمان Oncorhynchus mykiss از طریق ارزیابی شاخص‌های خونی و ایمنی

دوره 8، شماره 1، فروردین 1401، صفحه 11-24
عسل دباغ؛ حسین اورجی؛ عبدالصمد کرامت امیرکلایی؛ زربخت انصاری

6.

مقایسه اثر جیره‌های حاوی سطوح متفاوت جو به همراه منبع کنجاله سویا و اوره بر قابلیت هضم، pH و نیتروژن آمونیاکی شکمبه در گوسفند

دوره 2، شماره 2، شهریور 1392، صفحه 67-74
سلمان افشار؛ شهاب صفری؛ مهدی کاظمی بن‌چناری؛ حمیدرضا فردوسی؛ ایمان حاج خدادادی


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب