1.

اثر افزودن سطوح مختلف ساپونین، اسید گالیک و اسید تانیک بر کینتیک تخمیر شکمبه ای در شرایط برون تنی

دوره 6، شماره 4، اسفند 1396، صفحه 13-25
جواد بیات کوهسار؛ فرشته مقصودلو؛ فاطمه فتحی؛ فرزاد قنبری

2.

اثر افزودن سطوح مختلف عصاره بره موم بر قابلیت هضم، تولید گاز و فراسنجه های تخمیری شکمبه در شرایط برون تنی

دوره 7، شماره 4، اسفند 1397، صفحه 33-46
مارال ایری؛ جواد بیات کوهسار؛ فرزاد قنبری؛ آشور محمد قره باش

3.

اثر تغذیه گل میمونی سازوئی یا تشنه داری بر خصوصیات تخمیر، تولید گاز و قابلیت هضم آزمایشگاهی در گوسفند لری-بختیاری

دوره 5، شماره 3، آذر 1395، صفحه 83-92
فاطمه رضائی؛ طاهره محمد آبادی؛ مرتضی چاجی؛ محمدرضا مشایخی

4.

اثر تغذیه مکمل گیاه کاکوتی به بره‌های پرواری بر فعالیت قارچ‌ها و باکتری‌های شکمبه در هضم و تخمیر سرشاخه نیشکر

دوره 8، شماره 1، خرداد 1398، صفحه 29-39
پروین علی‌میرزایی؛ مرتضی چاجی

5.

اثر تلقیح باکتریایی و اسانس های نعناع، مرزه و زیره بر ترکیب شیمیایی، قابلیت هضم برون تنی و فراسنجه های تولید گاز آزمایشگاهی سیلاژ ذرت

دوره 7، شماره 2، شهریور 1397، صفحه 55-67
فاطمه هادیان؛ فرزاد قنبری؛ جواد بیات کوهسار؛ رضا راه چمنی

6.

اثر سطوح مختلف تفاله هویج در جیره بر تولید گاز، گوارش‌پذیری مواد مغذی و تخمیر شکمبه در شرایط برون‌تنی

دوره 7، شماره 4، اسفند 1397، صفحه 47-56
ایوب عزیزی؛ مظاهر هاشمی؛ افروز شریفی

7.

اثر سطوح مختلف مخمر در مقایسه با موننسین بر فراسنجه‌های تخمیر شکمبه‌ای و تجزیه‌پذیری پروتئین در جیره‌های با کنسانتره بالا

دوره 10، شماره 2، شهریور 1400، صفحه 73-85
مهرداد تقی زاده؛ مصطفی یوسف الهی؛ حمید رضا میرزایی؛ عبدالفتاح سالم؛ آرش آذرفر؛ ایوب عزیزی

8.

اثر سطوح مختلف ملاس و ویناس نیشکر در جیره غذایی بر فراسنجه‌های تولید گاز در شرایط آزمایشگاهی

دوره 6، شماره 3، آذر 1396، صفحه 73-83
غلامعلی صنیعی؛ محمد بوجارپور؛ جمال فیاضی؛ مجتبی زاهدی فر

9.

ارزیابی جیره های نشخوارکنندگان حاوی پَر هیدرولیز شده با هیدروکسید کلسیم جایگزین شده با کنجاله سویا در روش تولید گاز

دوره 4، شماره 3، آذر 1394، صفحه 13-24
عباس رجائی راد؛ فرهاد احمدی؛ محمد جواد ضمیری؛ محسن ساری

10.

ارزش غذایی، ترکیبات فنلی و فراسنجه های هضم برون تنی ضایعات برداشت زرشک در مقایسه با یونجه

دوره 9، شماره 2، مرداد 1399، صفحه 79-90
نوید قوی پنجه؛ محمد حسن فتحی نسری

11.

بررسی ترکیب شیمیایی و اثر سطوح مختلف بوته کامل خیار بر کینتیک تخمیر شکمبه و گوارش‌پذیری مواد مغذی در شرایط آزمایشگاهی

دوره 8، شماره 3، آذر 1398، صفحه 51-60
ایوب عزیزی؛ زهرا امینی فرد؛ افروز شریفی

12.

تعیین ترکیب شیمیایی، تولید گاز و فراسنجه‌های تخمیر آزمایشگاهی تفاله گوجه فرنگی و پوست پسته عمل‌آوری شده با قارچ پلوروتوس ساجور کاجو

دوره 5، شماره 4، اسفند 1395، صفحه 79-91
ابوالفضل صالحی؛ داریوش علی پور؛ سهیلا میرزایی؛ خلیل زابلی

13.

تعیین سطح مناسب جایگزینی بقایای لوبیا با کاه گندم یا سیلاژ ذرت در جیره پرواری

دوره 7، شماره 1، خرداد 1397، صفحه 23-30
پیمان عینی پور؛ مرتضی چاجی؛ محسن ساری

14.

تعیین میزان قابلیت هضم و تجزیه‌پذیری پسماند رستوران با استفاده از روش‌های حیوان زنده، کیسه‌های نایلونی و تکنیک تولید گاز

دوره 1، شماره 3، آذر 1391، صفحه 49-59
مهدی مرادی؛ علی حسین خانی؛ صادق علیجانی؛ حسین دقیق کیا

15.

تعیین و مقایسه ترکیب شیمیایی، تجزیه‌پذیری و فراسنجه‌های تولید گاز دانه ارقام جو تجاری و بومی

دوره 4، شماره 1، خرداد 1394، صفحه 95-106
زهرا زمانی امیرآباد؛ فرید مسلمی‌پور؛ جواد بیات کوهسار؛ فرزاد قنبری

16.

مطالعه ترکیب شیمیایی و ارزش غذایی بوته طالبی سیلو شده در شرایط برون تنی و اثر تغذیه آن بر عملکرد بره‌های افشاری

دوره 6، شماره 1، خرداد 1396، صفحه 127-137
کاظم قربانپور؛ رضا ولی زاده؛ عباسعلی ناصریان



سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب