1.

اثر کبالت و فرآوری دانه جو ﺑﺮ عملکرد، قابلیت هضم مواد مغذی و فراسنجه های شکمبه ای و خونی در بره های پرواری

دوره 5، شماره 1، خرداد 1395، صفحه 1-13
مهدی بابایی؛ یدالله چاشنی دل؛ عیسی دیرنده

2.

تأثیر ماهیت متفاوت کربوهیدرات های غیرالیافی در جیره گاوهای هلشتاین بر خوراک مصرفی، بالانس انرژی، قابلیت هضم و الگوی مصرف خوراک در دوره انتقال

دوره 4، شماره 3، آذر 1394، صفحه 1-12
احمد شاهمرادی؛ مسعود علیخانی؛ احمد ریاسی؛ غلامرضا قربانی؛ نیما نادری

3.

تعیین و مقایسه ترکیب شیمیایی، تجزیه‌پذیری و فراسنجه‌های تولید گاز دانه ارقام جو تجاری و بومی

دوره 4، شماره 1، خرداد 1394، صفحه 95-106
زهرا زمانی امیرآباد؛ فرید مسلمی‌پور؛ جواد بیات کوهسار؛ فرزاد قنبری


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب