1.

اثر پودر آویشن و رزماری بر بهبود سیستم ایمنی ماهی قزل‌آلای رنگین‌کمان (Oncorhynchus mykiss) تغذیه شده با جیره غذایی آلوده به سموم آفلاتوکسین ب1 و زیرالنون

دوره 7، شماره 2، تابستان 1398، صفحه 49-65
ساناز سلیمی؛ کوروش سروی مغانلو؛ سید میثم ابطحی؛ فرزانه نوری؛ احمد ایمانی

2.

اثر تغذیه با جیره های حاوی ویتامین‌های C و E بر غلبه بر استرس ناشی از تراکم در ماهی قزل‌آلای رنگین‌کمان

دوره 2، شماره 1، بهار و تابستان 1395، صفحه 49-59
زینب فضایی؛ میرمسعود سجادی؛ ایمان سوری نژاد

3.

ارزیابی عملکرد رشد، ترکیب بدن و شاخص های خونی ماهی قزل آلای رنگین کمان (Oncorhynchus mykiss) تغذیه شده با باکتری Lactobacillus rhamnosus ریزپوشانی شده

دوره 4، شماره 2، پاییز و زمستان 1397، صفحه 79-90
عبدالمحمد عابدیان کناری؛ یلدا هوشیار؛ حسن گندمی؛ حامد پاک نژاد

4.

تاثیر ریزپوشانی Pediococus acidilactici بر عملکرد رشد، ترکیب بدن و فلور باکتریایی قزل آلای رنگین کمان (Oncorhynchus mykiss)

دوره 5، شماره 1، بهار و تابستان 1398، صفحه 35-46
یلدا هوشیار؛ عبدالمحمد عابدیان کناری؛ حسن گندمی؛ حامد پاک نژاد


Contact Us | Help & Support | Site Map

Journal Management System. Designed by sinaweb.