1.

اثرات آنتی‌بیوتیک، پروبیوتیک، پری‌بیوتیک و مولتی آنزیم در جیره‌های پلت شده بر عملکرد جوجه‌های گوشتی

دوره 1، شماره 4، اسفند 1391، صفحه 63-72
کاظم یوسفی کلاریکلائی؛ مازیار محیطی اصلی؛ سید عبداله حسینی؛ حسین یوسفی کلاریکلائی

2.

اثرات جیره حاوی باکتری‌های Lactococcus lactis و Bacillus subtilis بر شاخص‌های رشد و آنزیم‌های کبدی ماهی اسکار ببری (Astronotus ocellatus)

دوره 9، شماره 2، شهریور 1400، صفحه 39-58
عباس حسنی نیا؛ حبیب وهاب زاده؛ حسین خارا؛ علیرضا شناور ماسوله؛ محدثه احمدنژاد

3.

اثرات سطوح مختلف پروبیوتیک Lactobacillus casei و نانوذرات نقره بر شاخص‌های رشد و ترکیب لاشه بچه ماهی کپور معمولی (Cyprinus carpio)

دوره 5، شماره 4، اسفند 1396، صفحه 73-90
روح الله شیخ ویسی؛ طاهره باقری؛ حبیب الله سنچولی؛ سید علی اکبر هدایتی

4.

اثر باکتری‌های پروبیوتیکی Bacillus subtilis و Lactobacillus plantarumبر کنترل قارچ‌زدگی و عملکرد تخم‌گشایی ماهی قزل‌آلای رنگین‌کمان (Oncorhynchus mykiss )

دوره 11، شماره 1، خرداد 1402، صفحه 105-125
امید رحمتی؛ سعید ضیائی نژاد؛ علی آبرومند؛ اسماعیل کاظمی

5.

ارزیابی ویژگی های پروبیوتیکی جدایه لاکتیکی غالب دستگاه گوارش و تولیدمثل مرغ مادر گوشتی سویه راس 308

دوره 12، شماره 4، اسفند 1402، صفحه 37-49
ژیلا بهلول؛ سید رضا هاشمی؛ علیرضا صادقی؛ سید مهدی جعفری؛ محمود حیدری؛ جمال سیف دواتی

6.

بررسی اثر تجویز خوراکی سطوح مختلف پروبیوتیک Lactobacillus casei بر برخی آنزیم‌های گوارشی ماهی قزل‌آلای رنگین‌کمان انگشت‌قد

دوره 4، شماره 4، اسفند 1395، صفحه 29-45
حسین گورانی‌نژاد؛ نرگس جوادزاده؛ مجتبی علیشاهی

7.

بررسی اثر عصاره گیاهان آنیسون (Pimpinella Anisum L.) و گلپر (Heracleum Persicum) بر عملکرد، راندمان مصرف پروتئین و انرژی و فراسنجه‌های بیوشیمیایی خون جوجه‌های گوشتی

دوره 7، شماره 3، آذر 1397، صفحه 67-77
مجید همتی؛ جعفر فخرایی؛ اکبر یعقوبفر؛ حسین منصوری یاراحمدی؛ نادر پاپی

8.

بررسی تاثیر سطوح مختلف باکتری Lactobacillus casei بر وضعیت دفاع آنتی‌اکسیدانی و برخی فراسنجه‌های بیوشیمیایی سرم خون ماهی قزل‌آلای ‌رنگین‌کمان پس از مصرف سرب در جیره غذایی

دوره 8، شماره 1، خرداد 1399، صفحه 37-68
تکاور محمدیان؛ رضا قانعی مطلق؛ حسین خاج؛ صادق رباط کریمی؛ علی ضیاغم؛ امین حیدری

9.

بررسی تاثیر سویه‌های پروبیوتیکی Lactobacillus reuteri، Lactobacillus brevis و Lactobacillus delbrueckii subsp. bulgaricus روی کیفیت میکروبی فیله ماهی قزل‌آلای رنگین‌کمان (Oncorhynchus mykiss) پرورشی

دوره 7، شماره 4، اسفند 1398، صفحه 137-166
مینا سیف زاده؛ محمد ربانی؛ رسول شفیعی

10.

بهبود شاخص‌های رشد، بازماندگی، فاکتورهای خونی- ایمنی و تراکم باکتریایی روده ماهی آزاد دریای مازندران (Salmo trutta caspius Kessler, 1870) تحت تاثیر سطوح مختلف پروبیوتیک بتاپلاس

دوره 3، شماره 3، آذر 1394، صفحه 1-28
صفی اله عسگری فر؛ مسعود هدایتی فرد؛ حسین خارا

11.

تاثیر استفاده همزمان ایمونوگلوبولین Y، پروبیوتیک و الکترولیت بر عمکرد، سلامت و اسهال در گوساله‌های شیرخوار هلشتاین

دوره 12، شماره 2، شهریور 1402، صفحه 43-56
سید اسماعیل قربی؛ کامران رضایزدی؛ احمد زارع شحنه؛ پرهام مصلحی فر؛ بهین لر کلانتری؛ مهدی فرضی؛ علیرضا رجبی نژاد؛ محمدامین برادر

12.

تاثیر باسیلوس‌های پروبیوتیکی بر کارایی تغذیه و کیفیت لاشه نوزاد ماهی قزل آلای رنگین کمان (Oncorhinchus mykiss)

دوره 1، شماره 1، فروردین 1394، صفحه 37-49
حکیمه سرگزی؛ حجت ا.. جعفریان

13.

تأثیر باکتری های جدا شده از روده فیل‌ماهیان انگشت قد (Huso huso) بر برخی شاخص های رشد، آنزیم‌های آمیلاز و لیپاز در عصاره بدن و ترکیب لاشه لاروهای کپور معمولی (Cyprinus carpio)

دوره 5، شماره 2، اسفند 1398، صفحه 39-50
محسن پورعباسعلی؛ حجت‌اله جعفریان؛ میترا اسماعیلی؛ شایان قبادی

14.

تأثیر پروبیوتیک Lactobacillus plantarum در جیره حاوی سطوح مختلف کنجاله سویا بر رشد و ریخت سنجی بافتی روده قزل آلای رنگین کمان

دوره 7، شماره 4، دی 1400، صفحه 61-79
عسل دباغ؛ حسین اورجی؛ عبدالصمد کرامت امیرکلایی؛ زربخت انصاری

15.

تاثیر پروبیوتیک پروتکسین بر رشد، بقا و شاخص‌های خونی بچه ماهی بنی (Mesopotamichthys sharpeyi)

دوره 6، شماره 1، فروردین 1397، صفحه 43-64
محمد عفراوی؛ مژگان خدادادی؛ مهران جواهری بابلی

16.

تأثیر پروبیوتیک مولتی بهسیل و پری بیوتیک بهسام بر عملکردهای تغذیه، میزان انرژی اتلافی و نرخ ترشح آمونیاک و اوره در نوزادان ماهی آمور (Ctenophryngodon idella)

دوره 4، شماره 2، اسفند 1397، صفحه 1-15
سمیرا جعفریان؛ جواد قاسم زاده؛ حجت الله جعفریان

17.

تأثیر پروبیوتیک های Lactobacillus acidophilus و Candida utilis بر شاخص های ایمنی موکوس،آنزیم های کبدی و رشد ماهی کپور معمولی (Cyprinus carpio)

دوره 8، شماره 3، مهر 1401، صفحه 1-15
طیب ویسی؛ نصراله احمدی فرد؛ بهروز آتشبار؛ امیر تکمه چی

18.

تأثیر جیره غذایی حاوی پروبیوتیک اختصاصی بر برخی از شاخص های رشد، ایمنی، آنزیم های کبدی و فلور باکتریایی روده بچه تاسماهی پرورشی ایرانی Acipenser persicus

دوره 6، شماره 1، فروردین 1399، صفحه 71-85
رضوان اله کاظمی؛ مهتاب یارمحمدی؛ علیرضا شناور ماسوله؛ علی حلاجیان؛ بابک تیزکار؛ هوشنگ یگانه؛ جلیل جلیل پور؛ مهدی علیزاده

19.

تاثیر ریزپوشانی Pediococus acidilactici بر عملکرد رشد، ترکیب بدن و فلور باکتریایی قزل آلای رنگین کمان (Oncorhynchus mykiss)

دوره 5، شماره 1، شهریور 1398، صفحه 35-46
یلدا هوشیار؛ عبدالمحمد عابدیان کناری؛ حسن گندمی؛ حامد پاک نژاد

20.

تاثیر مخلوط باسیلوس ها (Bacillus spp.) و مخمر ساکارومایسس سرویزیای (Saccharomyces cerevisiae) جدا شده از روده فیل ماهی (Huso huso) بر پارامترهای رشد و تغذیه در لارو ماهی کپور نقره‌ای (Hypophthalmichthys molitrix)

دوره 1، شماره 2، مهر 1394، صفحه 13-24
حجت الله جعفریان؛ خیرالله خسروی؛ داریوش عبداللهی؛ سجاد توانا

21.

نقش باکتری‌های پروبیوتیک تجاری (Bacillus subtilis و Bacillus coagulans) و باکتری هالوفیل (Bacillus sp.) جداسازی شده از دریاچه ارومیه در بهبود کیفی آب، تولید بیوفلوک و ارزش غذایی آن با استفاده از منابع مختلف کربنی

دوره 8، شماره 2، شهریور 1399، صفحه 91-118
الهه حسن نتاج نیازی؛ ناصر آق؛ فرزانه نوری؛ بهروز آتشبار؛ گیلبرت ون استپن



سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب