1.

اثرات جیره حاوی باکتری‌های Lactococcus lactis و Bacillus subtilis بر شاخص‌های رشد و آنزیم‌های کبدی ماهی اسکار ببری (Astronotus ocellatus)

دوره 9، شماره 2، شهریور 1400، صفحه 39-58
عباس حسنی نیا؛ حبیب وهاب زاده؛ حسین خارا؛ علیرضا شناور ماسوله؛ محدثه احمدنژاد

2.

اثرات سطوح مختلف پری بیوتیک گالاکتوالیگوساکارید بر عملکرد رشد، ترکیب بیوشیمیایی بدن و برخی شاخص های بیوشیمیایی خون ماهی جوان کپور معمولی (Cyprinus carpio)

دوره 8، شماره 4، دی 1401، صفحه 19-30
فواد پور؛ نسیم زنگویی؛ حمید محمدی آذرم

3.

اثرات سطوح مختلف زئوتن در جیره غذایی بر شاخص‌های رشد، ترکیب بیوشیمیایی لاشه و عملکرد سیستم ایمنی ماهی کپور معمولی انگشت‌قد (Cyprinus carpio)

دوره 7، شماره 1، خرداد 1398، صفحه 103-128
محمد جواد ایمانی؛ نسیم زنگویی؛ محمد ذاکری؛ سید محمد موسوی

4.

اثرات عصاره های پودری سرخارگل (Echinacea purpurea) و سیر (Allium sativum) بر شاخص های رشد، بازماندگی و آنزیم های کبدی فیل ماهی (Huso huso) پرورشی

دوره 8، شماره 1، فروردین 1401، صفحه 25-39
سهیل بازاری مقدم؛ فروزان باقرزاده لاکانی؛ جلیل جلیل پور؛ مهدی معصوم زاده؛ علیرضا شناور ماسوله

5.

اثرات مکمل چندآنزیمی کمین در جیره غذایی بر رشد، ترکیب بدن و برخی فاکتورهای بیوشیمیایی خون ماهی قرمز (Carassius auratus)

دوره 6، شماره 3، آبان 1399، صفحه 13-24
علی خسروانی زاده؛ عبدالعلی راهداری؛ سید حسین مرادیان

6.

اثرات نانوذرات روی و ویتامین E بر شاخص های رشد و ایمنی کپور معمولی (Cyprinus carpio)

دوره 7، شماره 2، تیر 1400، صفحه 1-10
شاهین کردرستمی؛ مسعود هدایتی فرد؛ مجتبی کشاورز دیوکلائی؛ روح الله جوادیان؛ کیوان حضائی

7.

اثرات ویتامین‌های B2 و E بر عملکرد رشد، شاخص‌های خونی و ایمنی ماهی آزاد دریای خزر (Salmo trutta caspius)

دوره 6، شماره 2، شهریور 1397، صفحه 45-64
افشین عاشوری؛ حسین خارا؛ محدثه احمدنژاد

8.

اثر پودر زردچوبه (Curcuma longa) بر شاخص های خونی و بررسی هیستوپاتولوژیک کبد، کلیه و روده در ماهی ازون‌برون (Acipenser stellatus)

دوره 6، شماره 4، دی 1399، صفحه 11-24
الهام قلیان؛ سیدمهدی حسینی فرد؛ شایان قبادی؛ رضا چنگیزی؛ حامد منوچهری

9.

اثر سطوح مختلف بتائین جیره بر عملکرد رشد و ترکیب شیمیایی لاشه بچه ماهی ازون برون (Acipenser stellatus)

دوره 5، شماره 1، شهریور 1398، صفحه 85-95
مریم نوروزی زاده؛ حمید علاف نویریان؛ علی حسین پور؛ میرمسعود سجادی

10.

اثر گلوتامین بر رشد، شاخص‌های خونی و ایمنی در بچه تاس‌ماهیان سیبری (Acipenser baerii, Brandt 1869)

دوره 8، شماره 2، شهریور 1399، صفحه 159-184
سامان درویشی؛ حسین خارا؛ محدثه احمدنژاد

11.

اثر متقابل نور و جیره‌های حاوی کاروتنوئید بر میزان رشد و رنگ‌پذیری ماهی دم شمشیری (Xiphophorus helleri)

دوره 7، شماره 3، مهر 1400، صفحه 27-37
بابک تیزکار؛ افشار ذوقی شلمانی؛ محسن عابدی؛ محمد رهاننده

12.

اثر نوع دانه (ذرت یا جو) و نسبت پروتئین غیر قابل تجزیه به قابل تجزیه در شکمبه بر عملکرد، شاخص‌های رشد اسکلتی و متابولیت‌های خونی گوساله‌های هلشتاین

دوره 9، شماره 1، خرداد 1399، صفحه 61-75
کلثوم باسره؛ فرشید فتاح نیا؛ مهدی کاظمی بن چناری؛ احمد احمدیان

13.

ارزیابی اثرات جایگزینی نسبی سطوح مختلف کنجاله سویا به جای آرد ماهی بر عملکرد رشد تاسماهی بالغ (Acipenser persicus) پرورشی

دوره 8، شماره 3، مهر 1401، صفحه 55-66
محمود محسنی؛ ذبیح اله پژند؛ میرحامد سید حسنی؛ ایوب یوسفی؛ علی حلاجیان؛ رضا قربانی واقعی؛ تورج سهرابی؛ هوشنگ یگانه؛ سجاد قاسمیان

14.

ارزیابی عملکرد رشد، ترکیب بدن و شاخص های خونی ماهی قزل آلای رنگین کمان (Oncorhynchus mykiss) تغذیه شده با باکتری Lactobacillus rhamnosus ریزپوشانی شده

دوره 4، شماره 2، اسفند 1397، صفحه 79-90
عبدالمحمد عابدیان کناری؛ یلدا هوشیار؛ حسن گندمی؛ حامد پاک نژاد

15.

بهبود عملکرد رشد، فعالیت آنزیم گوارشی، شاخص‌های بیوشیمیایی و ایمنی سرم در کپور معمولی (Cyprinus carpio ) با پروبیوتیک Bacillus cereus

دوره 8، شماره 3، آذر 1399، صفحه 1-19
طوبی حیدری صادق؛ احسان احمدی فر؛ مریم دادار؛ نجمه شیخ زاده

16.

پرورش متراکم ماهی کپور معمولی (Cyprinus carpio) با استفاده از فناوری بایوفلاک در محیط بسته

دوره 8، شماره 2، تیر 1401، صفحه 11-23
رضا اکرمی

17.

تاثیر اسانس سیر (Allium sativum) در جیره غذایی بر شاخص‌های رشد، بیوشیمیایی و خون‌شناسی ماهی حوض (Carassius auratus)

دوره 9، شماره 2، شهریور 1400، صفحه 87-106
عبدالرضا جهانبخشی؛ الناز عرفانی فر؛ سجاد پورمظفر؛ اشکان اژدری؛ سعید تمدنی جهرمی

18.

تأثیر افزودن ال-کارنیتین به جیره غذایی بر عملکرد بدنی ماهی صبیتی (Sparidentex hasta)

دوره 1، شماره 1، فروردین 1394، صفحه 25-36
ام البنین طاهری کندر؛ میر مسعود سجادی؛ ایمان سوری نژاد؛ فرشته خادمی

19.

تاثیرآنزیم فیزایم (phyzime) جیره بر شاخص های رشد، ترکیب لاشه و قابلیت هضم مواد مغذی تاسماهی سیبری (Acipenser baerii)

دوره 7، شماره 3، مهر 1400، صفحه 1-10
محمود محسنی؛ سهراب سلطانی طولارود؛ حمید عبدالله پور بی ریا

20.

تأثیر باسیلوس‌های پروبیوتیکی بر شاخص‌های رشد و بیوشیمیایی سرم خون نوزادان قزل‌آلای رنگین‌کمان در تراکم های مختلف

دوره 5، شماره 2، اسفند 1398، صفحه 71-82
سامیه کتوکی؛ حجت الله جعفریان؛ حسنا قلی پورکنعانی؛ پونه ابراهیمی

21.

تاثیر بوتیرات منوگلیسیرید و پروبیوتیک باسیلوس جیره غذایی بر رشد و فعالیت آنزیم‌های آنتی اکسیدانی ماهی تیلاپیای نیل (Oreochromis niloticus)

مقالات آماده انتشار، پذیرفته شده ، انتشار آنلاین از تاریخ 20 فروردین 1402
رضا باقرپور؛ غلامرضا بادزهره؛ رضا داودی؛ احمد قاسمی

22.

تأثیر پروبیوتیک Lactobacillus plantarum در جیره حاوی سطوح مختلف کنجاله سویا بر رشد و ریخت سنجی بافتی روده قزل آلای رنگین کمان

دوره 7، شماره 4، دی 1400، صفحه 61-79
عسل دباغ؛ حسین اورجی؛ عبدالصمد کرامت امیرکلایی؛ زربخت انصاری

23.

تاثیر پروبیوتیک پروتکسین بر رشد، بقا و شاخص‌های خونی بچه ماهی بنی (Mesopotamichthys sharpeyi)

دوره 6، شماره 1، فروردین 1397، صفحه 43-64
محمد عفراوی؛ مژگان خدادادی؛ مهران جواهری بابلی

24.

تأثیر پروبیوتیک های Lactobacillus acidophilus و Candida utilis بر شاخص های ایمنی موکوس،آنزیم های کبدی و رشد ماهی کپور معمولی (Cyprinus carpio)

دوره 8، شماره 3، مهر 1401، صفحه 1-15
طیب ویسی؛ نصراله احمدی فرد؛ بهروز آتشبار؛ امیر تکمه چی

25.

تأثیر جلبک خشک (کلرلای پودری) بر فاکتورهای رشد و ترکیبات بدنی روتیفر آب شور Brachionus plicatilis در مقایسه با جلبک‌های تازه (Isochrysis galbana و Nannochloropsis oculata)

دوره 4، شماره 1، فروردین 1397، صفحه 65-77
احمد احمدی؛ نصراله احمدی فرد؛ ابراهیم حسین نجد گرامی

اولین صفحه صفحه قبل 1 2 صفحه بعد آخرین صفحه


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب