1.

اثرات سطوح مختلف زئوتن در جیره غذایی بر شاخص‌های رشد، ترکیب بیوشیمیایی لاشه و عملکرد سیستم ایمنی ماهی کپور معمولی انگشت‌قد (Cyprinus carpio)

دوره 7، شماره 1، بهار 1398، صفحه 103-128
محمد جواد ایمانی؛ نسیم زنگویی؛ محمد ذاکری؛ سید محمد موسوی

2.

اثرات ویتامین‌های B2 و E بر عملکرد رشد، شاخص‌های خونی و ایمنی ماهی آزاد دریای خزر (Salmo trutta caspius)

دوره 6، شماره 2، تابستان 1397، صفحه 45-64
افشین عاشوری؛ حسین خارا؛ محدثه احمدنژاد

3.

اثر سطوح مختلف بتائین جیره بر عملکرد رشد و ترکیب شیمیایی لاشه بچه ماهی ازون برون (Acipenser stellatus)

دوره 5، شماره 1، بهار و تابستان 1398، صفحه 85-95
مریم نوروزی زاده؛ حمید علاف نویریان؛ علی حسین پور؛ میرمسعود سجادی

4.

ارزیابی عملکرد رشد، ترکیب بدن و شاخص های خونی ماهی قزل آلای رنگین کمان (Oncorhynchus mykiss) تغذیه شده با باکتری Lactobacillus rhamnosus ریزپوشانی شده

دوره 4، شماره 2، پاییز و زمستان 1397، صفحه 79-90
عبدالمحمد عابدیان کناری؛ یلدا هوشیار؛ حسن گندمی؛ حامد پاک نژاد

5.

تأثیر افزودن ال-کارنیتین به جیره غذایی بر عملکرد بدنی ماهی صبیتی (Sparidentex hasta)

دوره 1، شماره 1، بهار و تابستان 1394، صفحه 25-36
ام البنین طاهری کندر؛ میر مسعود سجادی؛ ایمان سوری نژاد؛ فرشته خادمی

6.

تاثیر پروبیوتیک پروتکسین بر رشد، بقا و شاخص‌های خونی بچه ماهی بنی (Mesopotamichthys sharpeyi)

دوره 6، شماره 1، بهار 1397، صفحه 43-64
محمد عفراوی؛ مژگان خدادادی؛ مهران جواهری بابلی

7.

تأثیر جلبک خشک (کلرلای پودری) بر فاکتورهای رشد و ترکیبات بدنی روتیفر آب شور Brachionus plicatilis در مقایسه با جلبک‌های تازه (Isochrysis galbana و Nannochloropsis oculata)

دوره 4، شماره 1، بهار و تابستان 1397، صفحه 65-77
احمد احمدی؛ نصراله احمدی فرد؛ ابراهیم حسین نجد گرامی

8.

تأثیر سطوح چربی جیره بر عملکرد رشد و ترکیب شیمیایی لاشه بچه ماهی قزل‌آلای رنگین‌کمان (Oncorhynchus mykiss)

دوره 1، شماره 2، پاییز و زمستان 1394، صفحه 45-54
سولماز نوری زاد؛ مسعود ستاری

9.

تاثیر سطوح مختلف پروتئین و چربی جیره بر شاخص های رشد، بیان ژن های درگیر در ایمنی (لایزوزیم و فاکتور نکروز دهنده تومور-یک آلفا) و اشتها (گرلین) در گورخر ماهـی (Danio rerio)

دوره 5، شماره 1، بهار و تابستان 1398، صفحه 47-58
فریده ریگی؛ محمد سوداگر؛ حامد پاک نژاد؛ سیامک یوسفی سیاهکلرودی

10.

تأثیر سطوح مختلف محدودیت غذایی بر عملکرد رشد، کارایی تغذیه و ترکیبات شیمیایی بدن لارو ماهی قزل‌آلای ‌رنگین ‌کمان (Oncorhynchus mykiss) پرورش یافته در دو محیط آبی

دوره 3، شماره 1، بهار و تابستان 1396، صفحه 1-11
حسین آدینه؛ حجت الله جعفریان؛ مهدی سلطانی؛ محمد فرهنگی؛ سمیرا جعفریان

11.

تاثیر سطوح مختلف مکمل غذایی سلماناکس مایع بر پارامترهای رشد، تغذیه و فاکتورهای بیوشیمیایی پلاسمای خون در فیل ماهیان (Huso huso Linnaeus, 1758) پرورشی درآب لب شور و محیط محصور

دوره 4، شماره 2، پاییز و زمستان 1397، صفحه 39-52
مجید رضایی؛ حجت الله جعفریان؛ هادی رئیسی؛ سید مصطفی عقیلی نژاد

12.

تاثیر شوری‌های مختلف بر شاخص‌های رشد، ترکیبات بدن و همولنف میگوی رودخانه‌ای شرق (Macrobrachium nipponense De Haan, 1849)

دوره 6، شماره 3، پاییز 1397، صفحه 129-144
احسان اسدی شریف؛ فائزه سمیع املشی؛ حمید علاف نویریان

13.

تاثیر عصاره اتانولی برگ گیاه آلوئه ورا (Aloe vera) بر شاخص‌های رشد و عملکرد تولید‌مثلی در ماهی دم‌شمشیری (Xiphophorus helleri)

دوره 6، شماره 2، تابستان 1397، صفحه 135-150
نیلوفر ماهیگیر؛ محمد سوداگر؛ عباسعلی حاجی بگلو؛ شهرام دادگر

14.

تعیین سطح مناسب پروتئین جیره ماهی دورگه ماش ماده (Aspius aspius ♀) و سفید نر (♂ Rutilus frisii)

دوره 2، شماره 2، پاییز و زمستان 1395، صفحه 11-22
سجاد رستمی پور؛ بهرام فلاحتکار؛ ایرج عفت پناه

15.

تغییرات فلورسانس کلروفیل و رشد نهال های داغداغان (Celtis caucasica) و اقاقیا (Robinia pseudoacacia) تحت تنش کادمیوم

دوره 1، شماره 4، زمستان 1393، صفحه 351-363
عاطفه دژبان؛ انوشیروان شیروانی؛ پدرام عطارد؛ مجتبی دلشاد

16.

روند تغییرات وزن و بهبود زخم در فیل ماهیان پرورشی ایمپلنت شده با سطوح مختلف هورمون 17- بتا استرادیول

مقالات آماده انتشار، پذیرفته شده ، انتشار آنلاین از تاریخ 26 دی 1398
بهرام فلاحتکار؛ سبحان رعنای اخوان



Contact Us | Help & Support | Site Map

Journal Management System. Designed by sinaweb.