1.

تأثیر افزودن ال-کارنیتین به جیره غذایی بر عملکرد بدنی ماهی صبیتی (Sparidentex hasta)

دوره 1، شماره 1، فروردین 1394، صفحه 25-36
ام البنین طاهری کندر؛ میر مسعود سجادی؛ ایمان سوری نژاد؛ فرشته خادمی

2.

تاثیر ال-کارنیتین و نوع چربی بر عملکرد و برخی فراسنجه‌های خونی جوجه‌های گوشتی

دوره 1، شماره 4، اسفند 1391، صفحه 27-34
خسرو پارسائی مهر؛ پرویز فرهومند؛ محمد افروزیه؛ رامین نجفی؛ عباسعلی احمدی نقدهی


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب