1.

اثر پروتئین هیدرولیز شده اتولیزی ماهی بر عملکرد رشد، بازماندگی و فراسنجه های خونی بچه فیل ماهی پرورشی (Huso huso)

دوره 10، شماره 1، فروردین 1403، صفحه 77-95
علی حسین پور زلتی

2.

تاثیر غلظت‌های مختلف پروتئین هیدرولیزشده در جیره غذایی بر فعالیت‌های آنزیم‌های آنتی‌اکسیدانی و گوارشی بچه فیل ماهی (Huso huso) پرورشی

مقالات آماده انتشار، پذیرفته شده ، انتشار آنلاین از تاریخ 20 آبان 1403
علی حسین پور زلتی؛ تورج سهرابی لنگرودی؛ میرحامد سید حسنی؛ مریم منصف شکری


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب