1.

اثرات به‌کارگیری غذاهای زنده، هنگام گذار به غذای فرموله بر شاخص‌های رشد و ترکیب آمینواسیدهای لارو فیل‌ماهی (Huso huso)

مقالات آماده انتشار، پذیرفته شده ، انتشار آنلاین از تاریخ 03 شهریور 1403
سهیل یوسفی؛ حمید علاف نویریان؛ مجیدرضا خوش خلق؛ ذبیح اله پژند؛ مریم منصف شکری

2.

بررسی تطبیقی میزان رشد، بقا و پروتئین کل در Artemia franciscanaتغذیه شده با پودر جلبک اسپیرولینا و دونالیلا در شرایط آزمایشگاهی

دوره 12، شماره 3، آذر 1403، صفحه 1-21
رضا روشندل؛ رامین مناف فر؛ سعید مشکینی


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب