1.

اثرات بیهوشی اسانس نعناع فلفلی (Mentha piperita) در مقایسه با اسانس گل میخک (Syzygium aromaticum) بر ماهی قزل‌آلای رنگین‌کمان (Oncorhynchus mykiss)

دوره 12، شماره 2، شهریور 1403، صفحه 115-95
ادریس رحیمی کیا؛ سید حسین مرادیان؛ اسماعیل کاظمی؛ علی خسروانی زاده

2.

اثر افزودن پودر نعناع فلفلی بر عملکرد، سیستم ایمنی و فراسنجه‌های خونی جوجه‌های گوشتی در شرایط القای آسیت

دوره 11، شماره 1، خرداد 1401، صفحه 27-38
محمد حسین نعمتی؛ فرحناز امانلو؛ محمد حسین شهیر


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب