1.

اثرات به‌کارگیری سطوح مختلف کیتوزان در جیره غذایی بر عملکرد برخی از شاخص‌های ایمنی و دفاع ضد اکسایشی میگوی وانامی (Litopenaeus vannamei)

دوره 10، شماره 1، فروردین 1403، صفحه 43-55
سعید دیانی؛ ولی الله جعفری؛ رقیه صفری؛ سید حسین حسینی فر

2.

اثرات پروبیوتیک Lactobacillus rhamnosus JCM 1136 ریزپوشانی شده بر فراسنجه های خونی و ترکیب شیمیایی لاشه ماهی قزل آلای رنگین کمان (Oncorhynchus mykiss)

دوره 6، شماره 2، تیر 1399، صفحه 13-25
امیر ویسی؛ حسین اورجی؛ فرید فیروزبخش؛ غلامرضا رفیعی؛ عبدالصمد کرامت

3.

اثر پرایمینگ با مواد ارگانیک بر جوانه‌زنی و فعالیت برخی آنزیم‌های گیاهچه زیره سبز (Cuminum cyminum L.) تحت تنش خشکی

دوره 10، شماره 1، فروردین 1402، صفحه 1-13
روما کلهر منفرد؛ فرزاد پاک‌نژاد؛ محمدنبی ایلکایی

4.

پلتینگ مینی‌تیوبر سیب زمینی روشی نوین جهت بهبود برخی صفات کلیدی سیب زمینی

دوره 9، شماره 4، دی 1401، صفحه 15-30
سودا قاسمی گرمی؛ مرتضی برمکی؛ سلیم فرزانه؛ ماندانا امیری

5.

سنتز کمپلکس کیتوزان- ملانین از ضایعات دریایی و ارزیابی فعالیت جاذب اشعه ماوراء بنفش آن

مقالات آماده انتشار، پذیرفته شده ، انتشار آنلاین از تاریخ 11 خرداد 1403
طیبه زارعی کریانی؛ مرتضی یوسف زادی؛ فاطمه صداقت؛ معروف زارعی


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب