1.

Common fatty acids and polyphenols in olive oil and its benefits to heart and human health

مقالات آماده انتشار، اصلاح شده برای چاپ ، انتشار آنلاین از تاریخ 08 آبان 1401
Yahya Ebrahimi؛ Hawra'a Fadhel Abbas AL-Baghdady؛ Noora M. Hameed؛ A. Heri Iswanto؛ Mohammed Shnain Ali؛ Hayder A. Hammoodi؛ Hamzah Hashim Kzar؛ Surendar Aravindhan؛ Seyedeh Mahsa Khodaei؛ Mahsa Alikord؛ Mohadeseh Pirhadi

2.

اثرات روغن زیتون و بوتیل هیدروکسی تولوئن جیره بر آنزیم های گوارشی و کبدی و بافت های کبد و روده تاسماهی ایرانی جوان (Acipenser persicus) در آب لب شور

دوره 6، شماره 1، فروردین 1399، صفحه 27-41
اسماعیل حسین نیا؛ حسین خارا؛ مسعود فرخ روز؛ ایوب یوسفی جوردهی؛ رضوان ا... کاظمی

3.

اثر یک دوره تمرینات هوازی و مصرف روغن زیتون بر بیان ژن کاسپازهای ،9 ،8 3 در بافت هیپوکامپ رت های نر آلزایمری القا شده

دوره 14، شماره 2، آبان 1403
مصطفی حق شناس؛ علیرضا علمیه؛ محمحرضا فدایی چافی


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب