1.

اثر افزودن پودر سیر و پودر تفاله گوجه فرنگی به جیره غذایی بر وزن بدن، عملکرد تولیدی و صفات کیفی تخم مرغ در مرغ مادر گوشتی

دوره 10، شماره 3، آذر 1400، صفحه 79-87
علی لمتر محمدی؛ مهران ترکی؛ مجید متقی طلب

2.

اثر منابع مختلف پودر چربی کلسیمی اُمگا 3 و 6 بر عملکرد، جوجه درآوری، لیپیدهای خون و شمارش فولیکول های تخمدان در مرغ مادر گوشتی مسن

دوره 9، شماره 3، آذر 1399، صفحه 1-15
فرزانه ستاری نجف آبادی؛ اردشیر محیط؛ حسین مروج؛ حسن درمانی کوهی؛ نوید قوی حسین زاده

3.

ارزیابی ویژگی های پروبیوتیکی جدایه لاکتیکی غالب دستگاه گوارش و تولیدمثل مرغ مادر گوشتی سویه راس 308

دوره 12، شماره 4، اسفند 1402، صفحه 37-49
ژیلا بهلول؛ سید رضا هاشمی؛ علیرضا صادقی؛ سید مهدی جعفری؛ محمود حیدری؛ جمال سیف دواتی

4.

تأثیر ویتامین D3 و اسید لاکتیک بر عملکرد، کیفیت تخم‌ مرغ و جوجه‌درآوری در مرغان مادر گوشتی

دوره 11، شماره 3، آذر 1401، صفحه 67-81
رضا کنعانی؛ روح اله کیان فر؛ حسین جانمحمدی؛ وو کیون کیم؛ مجید علیایی


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب