1.

تاثیر سطوح متفاوت پروتئین و منابع مختلف کربن بر برخی شاخص‌های ایمنی موکوس، آنزیم‌های کبد و جمعیت باکتری اسید لاکتیک بچه ماهی کپور معمولی (Cyprinus carpio) در سیستم بیوفلوک

دوره 8، شماره 2، شهریور 1399، صفحه 67-90
علیرضا ابراهیمی؛ رضا اکرمی؛ ابراهیم حسین نجدگرامی؛ زهرا غیاثوند؛ هادی کوهساری

2.

تأثیر ویتامین D3 و اسید لاکتیک بر عملکرد، کیفیت تخم‌ مرغ و جوجه‌درآوری در مرغان مادر گوشتی

دوره 11، شماره 3، آذر 1401، صفحه 67-81
رضا کنعانی؛ روح اله کیان فر؛ حسین جانمحمدی؛ وو کیون کیم؛ مجید علیایی


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب