1.

تأثیر سطوح مختلف اسید بوتیریک در جیره غذایی بر برخی عملکرد رشد، ایمنی و فعالیت آنزیم‌های گوارشی ماهی شانک زرد باله (Acanthopagrus latus Houttuyn, 1782)

دوره 6، شماره 3، آبان 1399، صفحه 55-67
غلامرضا بادزهره؛ شیرین زارعی؛ رضا داوودی؛ محمود نفیسی بهابادی؛ فرزاد صالحی؛ وحید مرشدی؛ ابراهیم ستوده

2.

شاخص های رشد، وضعیت آنتی اکسیدانی و جمعیت لاکتوباسیلوس های روده بچه ماهی شانک زرد باله (Acanthopagrus latus Houttuyn, 1782) تغذیه شده با جیره های حاوی سیترات سدیم

دوره 5، شماره 2، اسفند 1398، صفحه 1-15
ابراهیم ستوده؛ میلاد دهقانی؛ سینا سقایی؛ افسانه اسماعیلی؛ اسما احمدی


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب