1.

اثر آب حاوی Lactobacillus rhamnosus PTCC 1637 بر بازماندگی و کیفیت آب بچه ماهی قزل آلای رنگین کمان (Oncorhynchus mykiss)

دوره 8، شماره 4، دی 1401، صفحه 55-64
معصومه ماچانلو؛ علی حاجی بگلو؛ عبدالمجید حاجی مرادلو

2.

ارزیابی عملکرد رشد، ترکیب بدن و شاخص های خونی ماهی قزل آلای رنگین کمان (Oncorhynchus mykiss) تغذیه شده با باکتری Lactobacillus rhamnosus ریزپوشانی شده

دوره 4، شماره 2، اسفند 1397، صفحه 79-90
عبدالمحمد عابدیان کناری؛ یلدا هوشیار؛ حسن گندمی؛ حامد پاک نژاد


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب