1.

Enhancing food safety and quality through high-pressure processing and PEF technologies: Comparative analysis

دوره 22، شماره 2، تیر 2024، صفحه 513-520
Bаibatyrov T. Abelbaeviсh؛ Moldakhmetova Zamzagul؛ Muldabekova B. Zhaksylykovna؛ Alashbayeva L. Zhanabayevna؛ Tursunbayeva Sholpan؛ Yerzhigitov Yerkin؛ Borankulova A. Sarsenbayevna

2.

اثر منابع مختلف سلنیوم جیره غذایی و دمای نگهداری بر افزایش ماندگاری تخم بلدرچین ژاپنی

دوره 8، شماره 2، شهریور 1398، صفحه 23-33
حسین احمدیان؛ ذبیح اله نعمتی؛ امیر کریمی؛ رشید صفری

3.

بهینه‌سازی استفاده از عصاره الکلی جلبک Nannochloropsis sp. بر ماندگاری فیله میگوی سفید سرتیز (Metapenaeus affinis )

دوره 12، شماره 2، شهریور 1403، صفحه 131-157
آتنا هودجی؛ لاله رومیانی

4.

تأثیر خشک کردن به روش های صنعتی و سنتی بر ویژگی های شیمیایی، میکروبی، حسی و زمان ماندگاری کیلکای معمولی (Clupeonella caspia) خشک طعم دار

دوره 9، شماره 2، تیر 1402، صفحه 25-38
مینا سیف زاده؛ رضا طاعتی


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب