تعداد نشریات | 31 |
تعداد شمارهها | 743 |
تعداد مقالات | 7,045 |
تعداد مشاهده مقاله | 10,201,961 |
تعداد دریافت فایل اصل مقاله | 6,839,988 |
1. | Enhancing food safety and quality through high-pressure processing and PEF technologies: Comparative analysis | |
دوره 22، شماره 2، تیر 2024، صفحه 513-520 | ||
Bаibatyrov T. Abelbaeviсh؛ Moldakhmetova Zamzagul؛ Muldabekova B. Zhaksylykovna؛ Alashbayeva L. Zhanabayevna؛ Tursunbayeva Sholpan؛ Yerzhigitov Yerkin؛ Borankulova A. Sarsenbayevna | ||
2. | اثر منابع مختلف سلنیوم جیره غذایی و دمای نگهداری بر افزایش ماندگاری تخم بلدرچین ژاپنی | |
دوره 8، شماره 2، شهریور 1398، صفحه 23-33 | ||
حسین احمدیان؛ ذبیح اله نعمتی؛ امیر کریمی؛ رشید صفری | ||
3. | بهینهسازی استفاده از عصاره الکلی جلبک Nannochloropsis sp. بر ماندگاری فیله میگوی سفید سرتیز (Metapenaeus affinis ) | |
دوره 12، شماره 2، شهریور 1403، صفحه 131-157 | ||
آتنا هودجی؛ لاله رومیانی | ||
4. | تأثیر خشک کردن به روش های صنعتی و سنتی بر ویژگی های شیمیایی، میکروبی، حسی و زمان ماندگاری کیلکای معمولی (Clupeonella caspia) خشک طعم دار | |
دوره 9، شماره 2، تیر 1402، صفحه 25-38 | ||
مینا سیف زاده؛ رضا طاعتی | ||