1.

اثر افزودن رازیانه و سیاهدانه در جیره بر فراسنجه های خونی و آنتی اکسیدانی میش و بره های سنجابی در اواخر آبستنی و اوایل زایش

مقالات آماده انتشار، پذیرفته شده ، انتشار آنلاین از تاریخ 11 دی 1348
محمد مهدی معینی؛ سمیه میرزایی؛ حسن خمیس آبادی

2.

اثر افزودن عصاره پوست انار بر صفات عملکردی، شاخص های خونی، ریخت شناسی روده باریک و ماندگاری گوشت جوجه های‌ گوشتی تغذیه شده با جیره حاوی روغن کلزا

دوره 8، شماره 3، پاییز 1398، صفحه 13-24
ستاره عابدی؛ سید جواد حسینی واشان؛ سید همایون فرهنگ فر؛ سید احسان غیاثی

3.

تأثیر مدت زمان نگهداری بذر سویا بر پراکسیداسیون چربی‌ها، قندهای محلول، پروتئین، هدایت الکتریکی، خصوصیات کیفی و ظهور گیاهچه

دوره 5، شماره 4، زمستان 1397، صفحه 47-58
سامان شیدائی؛ حسین حیدری شریف آباد؛ آیدین حمیدی؛ قربان نورمحمدی؛ علی مقدم


Contact Us | Help & Support | Site Map

Journal Management System. Designed by sinaweb.