1.

اثر افزودن رازیانه و سیاهدانه در جیره قبل و بعد از زایش بر فراسنجه های خونی و آنتی اکسیدانی میش و بره های سنجابی

دوره 9، شماره 4، اسفند 1399، صفحه 81-94
سمیه میرزائی چشمه‌گچی؛ محمد مهدی معینی؛ حسن خمیس آبادی

2.

اثر افزودن عصاره پوست انار بر صفات عملکردی، شاخص های خونی، ریخت شناسی روده باریک و ماندگاری گوشت جوجه های‌ گوشتی تغذیه شده با جیره حاوی روغن کلزا

دوره 8، شماره 3، آذر 1398، صفحه 13-24
ستاره عابدی؛ سید جواد حسینی واشان؛ سید همایون فرهنگ فر؛ سید احسان غیاثی

3.

ارزیابی ویژگیهای کمی و بیوشیمیایی جوانه زنی بذر ژنوتیپ‌های کینوا (Chenopodium quinoa Willd.) تولید شده در شرایط آب و هوایی کرج

دوره 10، شماره 4، دی 1402، صفحه 31-49
صدف گیلانی نیا؛ سید محمدرضا احتشامی؛ مسعود اصفهانی؛ محمود باقری

4.

تأثیر مدت زمان نگهداری بذر سویا بر پراکسیداسیون چربی‌ها، قندهای محلول، پروتئین، هدایت الکتریکی، خصوصیات کیفی و ظهور گیاهچه

دوره 5، شماره 4، دی 1397، صفحه 47-58
سامان شیدائی؛ حسین حیدری شریف آباد؛ آیدین حمیدی؛ قربان نورمحمدی؛ علی مقدم


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب