1.

اثر عصاره اتانولی گیاه شوید (Anethum graveolens) بر رشد، ترکیب بدن و فعالیت آنزیم‌های آنتی‌اکسیدانی ماهی قزل‌آلای رنگین‌کمان (Oncorhynchus mykiss)

دوره 7، شماره 2، شهریور 1398، صفحه 129-150
رضا ذیلاب سندیجانی؛ عبدالمحمد عابدیان کناری؛ امیر حسین اسماعیلی تمندگانی

2.

مطالعه خصوصیات جوانه‌زنی، بیوشیمیایی و آنزیمی گندم‌سیاه (Fagopyrum esculentum Moench) تحت تأثیر تنش خشکی و شوری

دوره 5، شماره 3، مهر 1397، صفحه 33-46
مهدی عقیقی شاهوردی؛ آرزو پراور؛ مجتبی قاسم زاده؛ عاطفه نوابی


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب