1.

اثرات سطوح مختلف اسیدآمینه تورین در جیره بر رنگ پذیری ماهی رزی بارب (Pethia conchonius)

دوره 6، شماره 2، تیر 1399، صفحه 39-48
فرشته نجاتی زادگان؛ فاطمه پیکان حیرتی؛ سالار درافشان؛ وحید مرشدی

2.

اثر استفاده از سطوح مختلف پودر هویج بجای آستاگزانتین سنتتیک در جیره غذایی ماهی قزل آلای رنگین کمان: بررسی اثرات بر رشد و شاخص های بیوشیمیایی سرم خون

دوره 5، شماره 1، شهریور 1398، صفحه 59-70
علی بیگی کلشتری؛ سید ولی حسینی؛ مهرداد فرهنگی؛ غلامرضا رفیعی

3.

اثر حذف تدریجی نیتروژن بر رشد، ترکیبات بیوشیمیایی و پروفایل اسید چرب ریزجلبک Haematococcus pluvialis

دوره 11، شماره 2، شهریور 1402، صفحه 95-114
زهرا زارعی؛ هاجر زمانی

4.

تاثیر زیستگاه‌های متفاوت آبی بر میزان رنگدانه‌های فتوسنتزی و غیرفتوسنتزی، پروتئین و فعالیت آنزیم پراکسیداز در سرخس آبزی Azolla filiculoides Lam

دوره 6، شماره 4، اسفند 1397، صفحه 79-101
مهسا جانباز؛ طاهره السادات آقاجانزاده؛ ناصر جعفری


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب