1.

Chemical composition and evaluation of antibacterial activity of fennel (Foeniculum vulgare Mill) seed essential oil against some pathogenic bacterial strains

دوره 18، شماره 4، دی 2020، صفحه 295-307
Maryam Barrahi؛ Abir Esmail؛ Hajar Elhartiti؛ Nabileh Chahboun؛ Avatef Benali؛ Raja Amiyare؛ Boshra Lakhrissi؛ Noraldin Rhaiem؛ Abodolghader Zarrouk؛ Mohamad Ouhssine

2.

اثر ضدباکتریایی عصاره‌ها و هیدرولیز آنزیمی Anodonta cygnea و Dreissena polymorpha

دوره 6، شماره 3، آذر 1397، صفحه 61-76
مریم افتخاری؛ اعظم مشفق؛ محبوبه سترکی


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب