تعداد نشریات | 31 |
تعداد شمارهها | 761 |
تعداد مقالات | 7,211 |
تعداد مشاهده مقاله | 10,432,492 |
تعداد دریافت فایل اصل مقاله | 6,983,911 |
1. | اثر افزودن کنسانتره ی پروتئینی ماهی فیتوفاگ (Hypophthalmichthys molitrix) بر خصوصیات حسی، بافتی و پخت پاستا و مدت ماندگاری آن | |
مقالات آماده انتشار، پذیرفته شده ، انتشار آنلاین از تاریخ 07 دی 1403 | ||
مهساسادات موسوی صانع؛ سیده زهرا میرحسینی رودبارکی؛ محمدعلی نعمت الهی؛ سید ولی حسینی | ||
2. | اثر محیط کشت و غنی سازی روغن روی تولید و آنالیز تقریبی ریزکرم Panagrellus redivivus | |
دوره 7، شماره 4، دی 1400، صفحه 29-42 | ||
زهره ورزیده رنج؛ محمد امینی چرمهینی | ||
3. | تغییرات فاکتورهای رشد در لارو فیل ماهی (Huso huso) مورد تغذیه با آرتمیای غنی شده با پروبیوتیک پروتکسین | |
دوره 4، شماره 1، فروردین 1397، صفحه 13-25 | ||
سمیرا جعفریان؛ مینا رنگرز؛ حجتالله جعفریان؛ نورمحمد مختومی؛ عبدالرحمان داودی پور | ||