1.

اثر افزودن کنسانتره ی پروتئینی ماهی فیتوفاگ (Hypophthalmichthys molitrix) بر خصوصیات حسی، بافتی و پخت پاستا و مدت ماندگاری آن

مقالات آماده انتشار، پذیرفته شده ، انتشار آنلاین از تاریخ 07 دی 1403
مهساسادات موسوی صانع؛ سیده زهرا میرحسینی رودبارکی؛ محمدعلی نعمت الهی؛ سید ولی حسینی

2.

اثر محیط کشت و غنی سازی روغن روی تولید و آنالیز تقریبی ریزکرم Panagrellus redivivus

دوره 7، شماره 4، دی 1400، صفحه 29-42
زهره ورزیده رنج؛ محمد امینی چرمهینی

3.

تغییرات فاکتورهای رشد در لارو فیل ماهی (Huso huso) مورد تغذیه با آرتمیای غنی شده با پروبیوتیک پروتکسین

دوره 4، شماره 1، فروردین 1397، صفحه 13-25
سمیرا جعفریان؛ مینا رنگرز؛ حجت‌الله جعفریان؛ نورمحمد مختومی؛ عبدالرحمان داودی پور


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب