1.

اثرات پلی‌ساکارید فوکوئیدان استخراج شده از جلبک دریایی Cystoseira trinodis (C. Agardh, 1820) بر پاسخ‌های ایمنی میگوی وانامی Litopenaeus vannamei (Boone, 1931)

دوره 9، شماره 4، اسفند 1400، صفحه 35-58
راضیه صالح پور؛ نرگس امراللهی بیوکی؛ مهدی محمدی؛ عقیل دشتیان نسب؛ پدرام ابراهیم نژاد

2.

ارزیابی فعالیت آنتی‌اکسیدانی پروتئین هیدرولیز شده ماهی کیلکای معمولی (Clupeonella cultriventris caspia) و عصاره جلبک قهوه‌ای Colpomenia sinuosa

دوره 5، شماره 4، اسفند 1396، صفحه 1-25
ویدا قائمی؛ ابراهیم علیزاده دوغیکلایی؛ معظمه کردجزی

3.

خواص آنتی‌اکسیدانی فوکوئیدان استخراج شده از جلبک قهوه‌ای سارگاسوم (Sargassum tenerrimum ) و توانایی آن در مهار آنزیم پلی‌فنول اکسیداز میگوی وانامی

دوره 10، شماره 2، مهر 1401، صفحه 103-119
سعید گرگیج؛ سلیم شریفیان؛ مهران لقمانی

4.

سنتز سبز نانوذره اکسید روی با استفاده از عصاره جلبک قهوه‌ای Sargassum ilicifoliumو ارزیابی خواص ضدباکتریایی آن

دوره 12، شماره 2، شهریور 1403، صفحه 51-69
سلیم چنگی رهی؛ مرتضی یوسف زادی؛ گیلان عطاران فریمان؛ معروف زارعی؛ محمدشریف رنجبر


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب