1.

اثر اسانس های نعناع و اکالیپتوس بر عملکرد، خصوصیات لاشه و سیستم ایمنی جوجه‌های گوشتی در شرایط تنش گرمایی

دوره 9، شماره 3، آذر 1399، صفحه 17-30
نوید اصغریان؛ رامین نجفی قراجه؛ میثم ابطحی فروشانی

2.

اثر افزودن اسانس نعناع فلفلی و آویشن شیرازی به جیره آغازین بر عملکرد گوساله های هلشتاین

دوره 6، شماره 3، آذر 1396، صفحه 53-62
محسن ابراهیمی؛ مهدی دهقان بنادکی؛ مهدی گنج خانلو؛ حامد خلیل وندی بهروزیار


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب