1.

اثرات بیهوشی اسانس نعناع (Mentha Piperita L) در مقایسه با اسانس گل میخک بر ماهی قزل آلای رنگین کمان (Oncorhynchus mykiss)

مقالات آماده انتشار، پذیرفته شده ، انتشار آنلاین از تاریخ 26 آذر 1402
اسماعیل کاظمی؛ ادریس رحیمی کیا؛ حسین مرادیان؛ علی خسروانی زاده

2.

اثرات بیهوشی عصاره سنبل الطیب (Valeriana officinalis)، عصاره علف لیمو (Cymbopogon citratus) و پودر گل میخک (Eugenia caryophyllata) بر ماهی استرلیاد (Acipenser ruthenus)

دوره 9، شماره 2، شهریور 1400، صفحه 59-86
مهرنوش صدیق بازکیاگوراب؛ مسعود ستاری؛ جاوید ایمانپور نمین

3.

اثر عصاره اتانولی گیاه به لیمو (Aloysia triphylla) بر بیهوشی و بهبود فاکتورهای فیزیولوژی ماهی قزل آلای رنگین کمان (Oncorhynchus mykiss) بعد از انتقال

دوره 9، شماره 3، مهر 1402، صفحه 1-14
علی حاجی بگلو؛ معصومه ماچانلو؛ محمد مازندرانی؛ محمد سوداگر


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب