1.

اثر سطوح متفاوت نانوذرات آهن جیره بر رشد و شاخص‌های خونی بچه‌ماهی انگشت‌قد کپور معمولی (Cyprinus carpio)

دوره 5، شماره 3، آبان 1396، صفحه 95-120
کمیل قلی‌زاده اصلی؛ مجیدرضا خوش خلق؛ بهرام فلاحتکار

2.

اثر سطوح مختلف اسیدهای چرب غیراشباع بلند زنجیره و اسیدهای چرب غیراشباع با چند پیوند دوگانه در جیره غذایی بر برخی شاخص‌های ریخت‌سنجی روده پیشین لارو قزل‌آلای رنگین‌کمان (Oncorhynchus mykiss)

دوره 6، شماره 4، اسفند 1397، صفحه 21-38
فرزانه نوری؛ احمد ایمانی؛ سعید حاجی نژاد؛ کوروش سروی مغانلو

3.

اثر مصرف جیره های غذایی حاوی درصدهای متفاوت پروتئین گیاهی و حیوانی در پرورش لاروهای قورباغه Rana ridibunda تا تبدیل شدن به فراگلت

دوره 7، شماره 4، دی 1400، صفحه 1-13
غلامرضا رفیعی؛ فرزانه شوقعلی نیری؛ آرش جوانشیر

4.

تأثیر افزایش مواد معدنی جیره بر شاخص های رشد و پاسخ های خونی - ایمنی در ماهی تیلاپیای نیل (Oreochromis niloticus)

دوره 5، شماره 2، اسفند 1398، صفحه 115-130
ابراهیم متقی؛ غلامرضا رفیعی؛ علیرضا واقفی؛ باقر مجازی امیری؛ عیسی ابراهیمی درچه

5.

تأثیر جیره غذایی حاوی پری‌بیوتیک سلماناکس بر کیفیت فیله قزل‌آلای رنگین کمان طی نگهداری در یخچال

دوره 6، شماره 4، دی 1399، صفحه 25-37
الیمرا نعیمی؛ ابراهیم علیزاده؛ حجت الله جعفریان؛ احسان احمدی فر

6.

تعیین میزان نیاز لایزین در جیره بچه فیل ماهیان Huso huso و تأثیر آن بر روند رشد

دوره 8، شماره 3، مهر 1401، صفحه 17-27
جاوید ایمان پور نمین؛ گونای گوک

7.

طراحی و مدل سازی سازه مدیریت هوشمند توزیع و زمان بندی جیره غذایی ماهی پرورشی با استفاده از میکروکنترلر آردینو یونو

دوره 9، شماره 3، مهر 1402، صفحه 33-48
شایسته طباطبائی


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب