1.

پتانسیل ضدباکتریایی اسانس رزماری (Rosmarinus officinalis) و نایسین بر فیله ماهی کپور نقره‌ای (Hypophthalmichthys molitrix) در دمای 4 درجه سانتی‌گراد

دوره 5، شماره 1، خرداد 1396، صفحه 87-106
مهشید شاملوفر؛ زهرا غیاثوند؛ مازیار کمالی؛ فاطمه بای

2.

سمیت تدخینی و خواص ضد تغذیه‌ای اسانس رزماری روی شپشه آرد، Tribolium confusum

مقالات آماده انتشار، پذیرفته شده ، انتشار آنلاین از تاریخ 26 فروردین 1403
عسگر عباداللهی


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب